Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Οι top 30 ιδιαίτερες παραλίες της Ελλάδας


Οι top 30 ιδιαίτερες παραλίες της Ελλάδας

Οι Θεσσαλονικείς το έλεγαν ανέκαθεν, μεταξύ αστείου και σοβαρού προφανώς, πως σαν τη Χαλκιδική δεν έχει και έχουν πιθανότατα δίκιο σε πολλά.
Κι αν δεν πας Αρμενιστή, δεν θα καταλάβεις ποτέ γιατί πουθενά δεν είναι σαν τη Χαλκιδική! Δεν είναι απλώς ότι θεωρείται μια από τις καλύτερες παραλίες του δεύτερου ποδιού και της απονέμεται η μπλε σημαία κάθε χρόνο ανελλιπώς, δεν είναι ότι πρόκειται για μεγάλη ακτή που προσφέρεται για κάθε είδους αναψυχή, είναι αυτό το κάμπινγκ-θρύλος που προσφέρει εναλλακτικές διακοπές σε παλιοπαρέες και οικογένειες που την κάνει ξεχωριστή.

shutterstock20481125
Η εντυπωσιακή παραλία του Αρμενιστή με τα γαλαζοπράσινα νερά δεν είναι προφανώς για τον καθένα, αποτελώντας ένα πολύχρωμο μωσαϊκό εθνών, φυλών και τάξεων που συρρέουν εκεί για το κάμπινγκ και τα όσα προσφέρει σε επίπεδο αλλιώτικων διακοπών.
shutterstock209054095
Οι παρέες των πιτσιρικάδων μπλέκονται με οικογένειες και μόνιμους θαμώνες που επιστρέφουν εδώ κάθε χρόνο και η παραλία μετατρέπεται σε ένα πολύβουο μελίσσι, ξεχειλίζοντας από παροχές και δραστηριότητες αναψυχής. Βρέφη, παιδιά, έφηβοι, φοιτητές, μεσόκοποι, οικογενειάρχες, παππούδες, όλοι καταφτάνουν στο καμάρι της Σιθωνίας για να ζήσουν μαζί και να διασκεδάσουν παρέα.
shutterstock541398652
Δεν είναι φυσικά υποχρεωτικό να κάνεις χρήση των υπηρεσιών του κάμπινγκ, μιας και η παραλία παραμένει ελεύθερη για όλους, δύσκολα θα βρεις πάντως κόσμο που να μην αφεθεί στα θέλγητρα του beach bar…
shutterstock532528840
Γιατί να πας: Για το κάμπινγκ-θρύλο της παραλίας, αλλά και την ίδια την παραλία φυσικά, μια από τις διασημότερες της Χαλκιδικής, σχεδόν τροπική. Αλλά και για τη θέα στο Άγιο Όρος και τις εκπληκτικές ανατολές του ηλίου πίσω από τη βουνοκορφή του Άθω, μιας και θα το ξημερώσεις πάλι…



shutterstock669903223
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου