Κυριακή 31 Μαΐου 2020

H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα



Με τίτλο: «Όλο το σχέδιο για την πρώτη κατοικία» κυκλοφορεί, σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προτείνει η κυβέρνηση στους θεσμούς.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
- Τελευταία ευκαιρία για 300.000 δανειολήπτες.
- Το πρόγραμμα θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου και θα έχει διάρκεια 9 μηνών.
- Τα εισοδηματικά κριτήρια και οι προϋποθέσεις για να ενταχθούν οι οφειλέτες στη ρύθμιση και να λάβουν κρατική επιδότηση στη δόση του δανείου τους.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Αυστηρό μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη προς υπουργούς. Θα υπάρχει διαρκής και συστηματικός έλεγχος για τους όρους και τις προϋποθέσεις διάθεσης των ευρωπαϊκών κονδυλίων από τον κουμπαρά των 32 δισ. ευρώ, διαμηνύει ο πρωθυπουργός στους συνεργάτες του.
- Τι δηλώνει στην «R» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης για το νέο ευρωπαϊκό «πακέτο».
Συνέντευξη Ν. Δένδια στην «R»: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο και απαντά στις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση». «Ο φράχτης θα ολοκληρωθεί. Η Τουρκία ενοχλείται. Γνωρίζει ότι η ολοκλήρωση μιας τέτοιας κατασκευής θα την εμποδίσει από το να προβεί σε ενέργειες όπως στο πρόσφατο παρελθόν, τις οποίες έχει μάλιστα υπονοήσει - μέσω και επίσημων δηλώσεων - ότι θα επαναλάβει».
- Τα μυστικά του Εβρου και η ανησυχία για το Αιγαίο. Στρατιωτικές πηγές αναλύουν στην «R» τι συνέβη πραγματικά στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
- Επιστρεπτέα προκαταβολή. Ποιοι και πώς θα πάρουν τη δεύτερη δόση.
- Εξαφανίζεται ο κορωνοϊός από τις ελληνικές πόλεις. Ερευνες των μεγάλων πανεπιστημίων της χώρας καταγράφουν σημαντικό περιορισμό του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα. Πώς να κρατήσουμε τον ιό μακριά από το πιάτο μας. Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ασφάλεια τροφίμων σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ.
- «Θέλω να μάθω γιατί μου έκανε αυτό το κακό». Τι λέει μέσα από το νοσοκομείο η 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Μάρτυρας - κλειδί περιγράφει στην «R» τη συνάντησή του με τη δράστιδα.
- Κώστας Πάσσαρης: Γιατί οι Ρουμάνοι άναψαν το «πράσινο φως» για την έκδοσή του στην Ελλάδα.
- Μαφία της Καλαμάτας. Διάλογοι - φωτιά για το «ξέπλυμα» των 4,5 εκατ. ευρώ.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου