Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΚΙΝΑΛ: Η καθυστερημένη χρήση μάσκας να εφαρμοστεί σωστά και χωρίς εξαιρέσεις

Να εφαρμοστεί σωστά, αν και καθυστέρησε, η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ΔΕΚΟ, Τράπεζες, δημοτικά καταστήματα και λοιπούς χώρους εξυπηρέτησης κοινού που αποφάσισε σήμερα η κυβέρνηση, ζητάει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του όπου σχολιάζει τα όσα ανακοίνωσε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. 

Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί την κυβέρνηση πως άργησε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη απόφαση. Συγκεκριμένα αναφέρει πως «από την στιγμή που οι ειδικοί εκτιμούσαν εδώ και μέρες,ότι η χρήση μάσκας πρέπει να είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους, η σχετική απόφαση της κυβέρνησης κακώς καθυστέρησε». Και συνεχίζει υποστηρίζοντας πως «εστω και τώρα όμως πρέπει να εφαρμοστεί σωστά και χωρίς εξαιρέσεις. Στα θέματα της προστασίας της δημόσιας υγείας, αυτές δεν επιτρέπονται». 

«Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε οι κανόνες προστασίας να τηρούνται και στους τόπους λατρείας. Αλλά και στις κάθε φύσεως ανεξέλεγκτες συγκεντρώσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος. 

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου