Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Συναγερµός 15 ηµερών» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Σύμφωνα με την εφημερίδα κρίσιμο για τον έλεγχο της πανδημίας είναι το διάστημα έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στο ρεπορτάζ της Realnews:

- Ο επιστηµονικός κόσµος εκφράζει φόβους για έκρηξη κρουσµάτων κορωνοϊού µε την επιστροφή των αδειούχων.

- Ανησυχία για τις επαναµολύνσεις και την εξάντληση των αντισωµάτων.

- Αισιοδοξία για το εµβόλιο και θετικά µηνύµατα από τις έρευνες για τις θεραπείες.

- «Εκπαιδεύστε» τους μαθητές: Η χρήση της μάσκας στα σχολεία θα επιτύχει μόνο αν τα παιδιά λάβουν τις κατάλληλες οδηγίες, επισημαίνουν γιατροί και εκπαιδευτικοί.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Συνέντευξη Νίκου Δένδια στην «R»: «ΑΟΖ και µε την Κύπρο µόλις ωριµάσουν οι συνθήκες».

Τζέφρι Πάιατ, Αµερικανός πρέσβης στην Αθήνα: «Ελλάδα και ΗΠΑ είναι ενωµένες στην υποστήριξη της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».

- Στην κόψη του ξυραφιού! Το παρασκήνιο της παρέµβασης του Ντόναλντ Τραµπ στην κρίση της ανατολικής Μεσογείου και οι πρωτοβουλίες της Μέρκελ. Πολεµικό κλίµα εναντίον της Ελλάδας καλλιεργούν ο Ερντογάν και οι υποτακτικοί του.

- H συµφωνία που αλλάζει τις ισορροπίες: 12 πολεµικά αεροσκάφη Rafale αγοράζει η Αθήνα. Στις 10 Σεπτεµβρίου υπογράφεται η αµυντική συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας. Υπό διαπραγµατεύση και η αγορά φρεγατών τύπου Belharra.

Γιώργος Κατρούγκαλος: «Η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από ένα διαρκές κενό στρατηγικής, απέναντι σε µια σταθερή στρατηγική αναθεωρητισµού της Αγκυρας».


- Και παίκτες της Τσέλσι στα «κορωνο - πάρτι» της Μυκόνου. Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις παράνοµες συναθροίσεις σε βίλες στο Αγράρι και στη Φτελιά.

- Ο πρωταθλητής του ζίου ζίτσου που συνέλαβε τον Μαγκουάιρ! «Μάστερ» των πολεµικών τεχνών είναι ο αστυνοµικός που οδήγησε στο κρατητήριο τον µαινόµενο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου