Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Η Μπάγερν δεν μπαίνει στον ανταγωνισμό για Χάαλαντ

 


Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει καμία πρόθεση να συμμετάσχει στην κούρσα για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ αυτό το καλοκαίρι, αφού για το «αφεντικό» του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ο Ρόμπερτ Λενβαντόφσκι θα είναι ακόμα εκεί γι΄ αρκετά χρόνια.

Το όνομα της Μπάγερν εμφανίστηκε πρόσφατα μεταξύ της ομάδας των διεκδικητών του Χάαλαντ, αλλά ο βαυαρικός σύλλογος δεν έχει καμία πρόθεση να συμμετάσχει στον «αγώνα», υπόσχεται ο Ρουμενίγκε, καθώς είναι πλήρως ικανοποιημένος με τον σούπερ σταρ του συλλόγου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που φέτος έχει πετύχει 42 γκολ σε 36 παιχνίδια.

«Από πού προέρχονται αυτές οι φήμες; Δεν ξέρω», απάντησε ο Ρουμενίγκε μιλώντας στη Sport Bild. «Μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα: έχουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο σε αυτή τη θέση. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023».

Ο Πολωνός, που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της FIFA για το 2020, μπροστά από Μέσι και Ρονάλντο, είναι 32 ετών και διάγει μια υπέροχη σεζόν, παρόλο που τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για ένα μήνα.

Η απουσία του θα βαρύνει κυρίως στους δύο αγώνες με την Παρί Σεν Ζερμέν στους προημιτελικούς του Champions League. Αυτό πάντως δεν θέτει υπό αμφισβήτηση το τεράστιο ταλέντο του, το οποίο, για τον πρόεδρο της Μπάγερν, θα συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια.

«Είμαι πεπεισμένος ότι με τον επαγγελματισμό του, τον τρόπο που προπονείται και τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει το σώμα του, το τέλος είναι ακόμη πολύ μακριά», πρόσθεσε ο Ρουμενίγκε.

Στα 20 χρόνια του, ο Νορβηγός Χάαλαντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ευρώπη, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός, που παραμένει χωρίς γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, έγινε πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής που έφτασε πιο γρήγορα στα 20 γκολ στο Champions League, συγκεκριμένα σε 14 αγώνες.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου