Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Μέσι – Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει με 10 εκατ. ευρώ ετησίως λένε στην Αργεντινή


Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα για συζητήσεις με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση του συμβολαίου του, δημοσιογράφος στην Αργεντινή υποστηρίζει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στους Καταλανούς με ετήσιες απολαβές στα 10 εκατ. ευρώ ώστε να διευκολύνει το κλαμπ.

Αν ο Αργεντίνος άσος θα ανανεώσει με την Παρί, θα επιστρέψει στη Μπάρτσα ή θα υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα, εντός ή εκτός Ευρώπης, δεν το ξέρει κανείς αυτή τη στιγμή με σιγουριά. Ενδεχομένως ούτε ο ίδιος. Το σενάριο της επιστροφής του στους Καταλανούς, όμως, είναι αυτό που κερδίζει έδαφος ή τουλάχιστον αυτό στο οποίο έχουν εστιάσει οι περισσότεροι.

Έτσι, μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα για επαφές με την πλευρά του Μέσι, η Αργεντίνα δημοσιογράφος Βέρο Μπρουνάτι έγραψε στο Twitter ότι ο Λίο είχε απευθείας επαφή ο ίδιος με τους Μπλαουγκράνα και δέχεται να επιστρέψει με ετήσιες απολαβές στα 10 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να προσφέρει το κλαμπ χωρίς να έχει προβλήματα με τη Λίγκα.

Από εκεί και πέρα, αν ισχύει ή όχι αυτό, προφανώς θα φανεί από τις εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου