Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου: Σκορπιοί, ίσως βρίσκεστε μπροστά σε μια τεράστια αλλαγή στη ζωή σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ήταν ένας γεμάτος μήνας, Κριέ. Και τώρα που ο Ήλιος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιό σου, ήρθε η ώρα να δούμε τα πράγματα με μια νέα ματιά. Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, κάνε μια λίστα με όλα τα προσωπικά projects και τις ιδέες στις οποίες θες να επικεντρωθείς τις επόμενες 30 ημέρες. Σκέψου τι μπορεί να σου δώσει πραγματική ώθηση στη ζωή σου, με στόχο την αποδοτικότητα.

Ταύρος

Ταύρε, δες τις εκκρεμότητες που έχεις. Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, επικεντρώσου στα δυνατά σου σημεία. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν σου αρέσουν ή που θες να αλλάξεις, αλλά όταν εστιάζεις σε αυτά, προσελκύεις αρνητική ενέργεια. Αντίθετα, στρέψε την προσοχή σου στα θετικά και προσκάλεσε αυτά τα πράγματα στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Σκέψου τις φιλίες σου, Δίδυμε. Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, μπορείς να αξιολογήσεις τις καλές σχέσεις που έχεις καλλιεργήσει στην αρχή της χρονιάς. Είναι καλό να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή σου προς τα άτομα που έχουν επενδύσει στη ζωή σου. Όπου είναι δυνατόν, διεύρυνε το δίκτυο επαφών σου. Ζήτησε συστάσεις και δώσε κι εσύ με τη σειρά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, τι θα ήθελες να δεις να συμβαίνει στη συνέχεια της καριέρας σου; Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, μπορείς να ανανεώσεις το βιογραφικό σου και να αναζητήσεις νέους ρόλους σε άλλες εταιρείες. Ίσως να μπορέσεις να προσληφθείς σε μια καλύτερη θέση με αυξημένο μισθό ή παροχές. Εάν αγαπάς τη δουλειά σου, ίσως βρεις μια νέα ευκαιρία να αναβαθμίσεις και να βελτιώσεις θετικά τη φήμη σου.

Λέων

Η τελευταία μέρα της εποχής του Κριού είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείς το μέλλον. Έχεις πετύχει πολλά σπουδαία πράγματα φέτος, και τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις μια μίνι ανασκόπηση της ζωής σου, ως προετοιμασία για την έναρξη της εποχής του Ταύρου. Βρες και αγόρασε ένα βιβλίο που θα ήθελες να διαβάσεις, για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις σε ένα θέμα που σε ενδιαφέρει – ίσως να σχεδιάσεις και μια κρουαζιέρα ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Παρθένος

Παρθένε, οι ξεχωριστές στιγμές είναι για να μοιράζονται. Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, προγραμμάτισε μια ξεχωριστή ημέρα με κάποιον που απολαμβάνεις τη συντροφιά του και αποτελεί έναν υπέροχο φίλο και έμπιστο άτομο. Μπορείτε να ανανεώσετε ο ένας τον άλλον, λέγοντας τα νέα της ζωής σας. Ποιος ξέρει; Ίσως υπάρχει κάποιο project που θα θέλατε να κάνετε μαζί πριν τελειώσει ο χρόνος.

Ζυγός

Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, δεν θες να τη σπαταλήσεις κλεισμένος/η μέσα ή αποφεύγοντας κόσμο, ειδικά αν ελπίζεις να βγεις ραντεβού και να γνωρίσεις κάποιον ξεχωριστό. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα γεμάτη ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή. Ίσως συναντήσεις κάποιον που δεν περίμενες καν. Μπορεί να κάνεις match με ένα υπέροχο άτομο σε εφαρμογή γνωριμιών ή ενώ είσαι έξω με φίλους.

Σκορπιός

Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή. Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, ίσως ανακαλύψεις ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται αλλαγή τώρα. Μια ρουτίνα μπορεί να βελτιωθεί. Ίσως μια μικρή τροποποίηση σε βοηθήσει να κάνεις μια τεράστια αλλαγή στη ζωή σου, που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι μέχρι τώρα.

Τοξότης

Γίνε δημιουργικός και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να πειραματιστεί με διάφορα πράγματα για να δεις πώς σε κάνουν να νιώθεις. Την τελευταία μέρα της σεζόν του Κριού, μπορείς να ξεκινήσεις ένα νέο καλλιτεχνικό project. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να ζωγραφίσεις, να βάψεις το δωμάτιό σου ή να γράψεις ένα τραγούδι. Άφησε τη δημιουργική σου τάση να ξεχειλίσει!

Αιγόκερως

Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου, Αιγόκερε. Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, θα θελήσεις να απολαύσεις όλα όσα σου φέρνουν χαρά και ελπίδα. Από το αγαπημένο σου ζευγάρι τζιν ή φόρμες μέχρι ένα νόστιμο σπιτικό φαγητό, τα μικρά πράγματα στη ζωή που προσφέρουν απεριόριστη άνεση είναι αυτά που επιθυμείς.

Υδροχόος

Είναι καλό να βγάζεις κάποια πράγματα από μέσα σου και να τα συζητάς ανοιχτά. Την τελευταία μέρα της εποχής του Κριού, μπορείς να κάνεις μια ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση με κάποιον που αγαπάς. Ίσως χρειαστεί να βρείτε λίγο χρόνο για να συναντηθείτε, οπότε κρατήστε ελεύθερες μία ή δύο ώρες για να μην πιεστείτε να κάνετε κάτι άλλο και να βάλετε αυτό το άτομο να περιμένει.

Ιχθύες

Προσοχή στα έξοδα την τελευταία ημέρα της εποχής του Κριού, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι είναι για καλό σκοπό. Ψάξε για τις καλύτερες τιμές και, αν μπορείς, σκέψου να αναβάλεις οποιαδήποτε μη απαραίτητη αγορά μέχρι να τελειώσει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή την επόμενη εβδομάδα.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου