Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Σλοβενία – Κροατία 92-108: Εντυπωσιακοί οι Κροάτες και η παρέα του Ντόντσιτς πέφτει πάνω στην Ελλάδα


Επίδειξη δύναμης από την εκπληκτική Κροατία κόντρα στην Σλοβενία στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ! Η ομάδα του Γιόζιπ Σέζαρ ήταν το αφεντικό του ματς από την αρχή ως το τέλος,

Ανδρουλάκης: Με εμένα το ΠΑΣΟΚ πήγε σε άλλη πίστα – Ασύμμετρη αντίδραση στελεχών σε σχέση με το αποτέλεσμα


 Θεωρώ ότι ήταν ασύμμετρη η αντίδραση κάποιον στελεχών σε σχέση με το αποτέλεσμα, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, ερωτηθείς για τον λόγο που εισηγήθηκε εσωκομματικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Ντάνιελ- Τσιτσιπάς 0-3: Άνετη νίκη του Στέφανου στο Wibledon

 


Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.11) επικράτησε του 34χρονου Ιάπωνα (Νο.84) με 7-6(5), 6-4, 7-5 σε 2 ώρες και 23 λεπτά και έκλεισε θέση στους «64» της διοργάνωσης, όπου θα περιμένει την Πέμπτη (4/7) τον νικητή του ματς Ρουσουβουόρι-Μακντόναλντ.

ΗΠΑ: «Θα χτίσουμε μια γέφυρα προς την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ»

 


Οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν σύντομα περισσότερα από 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα βοήθεια για την ασφάλεια της Ουκρανίας, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Ουκρανό ομόλογό του στο Πεντάγωνο. Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζητούσε διακαώς περισσότερα όπλα από τις ΗΠΑ και πλέον θα ικανοποιηθεί το αίτημά του.

Γαλλία: Ο Μακρόν ζητά από τον Νετανιάχου να αποφευχθεί μια ανάφλεξη» μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ

 


Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν επέμεινε χθες Τρίτη στην «απόλυτη ανάγκη ν’ αποφευχθεί μια ανάφλεξη» μεταξύ του Ισραήλ και του ισλαμιστικού κινήματος Χεζμπολάχ στον Λίβανο, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το Reuters/Stephane Mahe).

Γαλλία: «Εγκεφαλική παρόρμηση, εξαιρετικά επιζήμια» η απόφαση Μακρόν για εκλογές, λέει ο Ολάντ

 


Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και υποψήφιος βουλευτής με το νέο Λαϊκό Μέτωπο, Φρανσουά Ολάντ (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το Reuters/Philippe Wojazer), δήλωσε χθες Τρίτη σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η δημοκρατική παράταξη στη Γαλλία έχει αναμορφωθεί με διαδικασίες που υπήρξαν «οδυνηρές για το κυβερνητικό κόμμα και διαφανείς για τα κόμματα της Αριστεράς».

Επιτόκια: Τι κρατάει ξάγρυπνους την Λαγκάρντ και τον Πάουελ – Τι δεν είπαν για το θέμα

 


Μπορεί να μην έδωσαν την είδηση για το πότε θα μειώσουν τα επιτόκια ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Τζερόμ Πάουελ και η σιδηρά κυρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, που μετείχαν στο πάνελ του ετήσιου οικονομικού forum της ΕΚΤ, ωστόσο εξομολογήθηκαν τι είναι αυτό που τους κρατάει ξάγρυπνους τη νύχτα.

Γαλλία: Τα κρίσιμα λάθη και η δαιμονοποίηση της Αριστεράς από τον Μακρόν

 


Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν καλείται να κάνει «πολιτικό ταμείο» μετά την ιστορική νίκη της ακροδεξιάς στη χώρα καθώς σημείωσε ιστορικά κέρδη στον πρώτο γύρο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας λόγω υποχώρησης οδοστρώματος – «Έχω πολλαπλά κατάγματα»

 


Με πολλαπλά κατάγματα κατέληξε μια γυναίκα από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, η οποία περπατούσε στον δρόμο με το 10χρονο παιδί της, όταν, ξαφνικά λόγω υποχώρησης του οδοστρώματος, έπεσε και χτύπησε σοβαρά.

Το χρονικό

Οι αθλητικές μεταδόσεις 3/7/2024

 


Το ματς Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις:

Κατσανιώτης: «Η κ. Σακελλαροπούλου έχει κάνει έναν κύκλο – Ο κύκλος αυτός πρέπει να κλείσει»

 


Την άποψη ότι ο κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου «έχει κάνει έναν κύκλο» και ότι αυτός ο κύκλος «πρέπει να κλείσει» διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 fm.

Ινδία: 121 οι νεκροί από το ποδοπάτημα σε θρησκευτική συνάθροιση Ινδουιστών

 


Στους 121 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από το ποδοπάτημα σε μια θρησκευτική συνάθροιση Ινδουιστών στη βόρεια Ινδία. Αξιωματούχοι συνεχίζουν να εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Ιουλίου

 


Τετάρτη 3 Ιουλίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι και όσες φέρουν το όνομα: Ανατόλιος, Ζουμπουλία, Υάκινθος, Υακίνθη, Υάνθη, Ιάνθη.

Άγιος Ανατόλιος Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πού θα χτυπήσει η 48ωρη κακοκαιρία

 


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ το πρωί της Τετάρτης (3/7) με τα επικαιροποιημένα προγνωστικά στοιχεία για την πορεία της κακοκαιρίας και τις περιοχές που θα επηρεάσει.

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 02-07-24/1200 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι δεν θα ενδώσει στην «ηττοπάθεια» – Στόχος είναι η εξάλειψη της Χαμάς

 


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι δεν θέλει «να υποκύψει στις σειρήνες της ηττοπάθειας», λέγοντας εκ νέου ότι ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας θα τελειώσει όταν «επιτευχθούν» όλοι οι στόχοι.

ΗΠΑ: Η εισαγγελία του Μανχάταν συμφωνεί να αναβληθεί η ανακοίνωση της ποινής του Τραμπ για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς

 


Οι εισαγγελείς του Μανχάταν, στις ΗΠΑ, που πέτυχαν τον Μάιο να καταδικαστεί ο Ντόναλντ Τραμπ για μια υπόθεση που συνδέεται με τα χρήματα τα οποία καταβλήθηκαν στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να εξαγοραστεί η σιωπή της, δεν έχουν αντίρρηση να καθυστερήσει η ανακοίνωση της ποινής του, κάτι που έχει οριστεί για τις 11 Ιουλίου.

Μεσανατολικό: Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πλήγμα του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

 


Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν χθες Τρίτη από αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στον προσφυγικό καταυλισμό Νουρ Σαμς στην πόλη Τούλκαρεμ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Ζακ Φρέιταγκ: Εκτέλεσαν τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του ύψους – Βρέθηκε νεκρός με τραύματα από σφαίρες

 


Άγνωστοι δολοφόνησαν τον Ζακ Φρέιταγκ. Ο Νοτιοαφρικανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του άλματος εις ύψος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από πυροβολισμούς κοντά σε νεκροταφείο στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.

«Τελειώνει» το χαρτόσημο: Έρχεται το ψηφιακό «Τέλος Συναλλαγής»

 


Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν… ένας αιώνας για να αλλάξει σελίδα το τέλος χαρτοσήμου και εντέλει να «ψηφιοποιηθεί». Ένα τέλος που κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει ουκ ολίγες προστριβές και αμφισβητήσεις στη διάρκεια φορολογικών ελέγχων.

Ύπνος: Ειδικός αποκαλύπτει ένα ασυνήθιστο κόλπο με το άρωμα για να κοιμηθείτε πιο εύκολα

 


Αυτό το απλό και γρήγορο κόλπο θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας, σύμφωνα με ειδικό. Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS), ο μέσος ενήλικας χρειάζεται μεταξύ 7 και 9 ωρών ύπνου τη νύχτα για να λειτουργήσει σωστά.

Τραγωδία στην Αργολίδα: 77χρονη πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ερμιόνης

 


Το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ερμιόνης, για 77χρονη ημεδαπή λουόμενη, η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή Θερμησία Ερμιόνης.

Σαν σήμερα 3 Ιουλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

 


Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Γεγονότα

Άκης Τσελέντης για σεισμούς στην Κρήτη: «Κανένας λόγος ανησυχίας»

 


Για τους δυο σεισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (2/7) νότια της Κρήτης, μίλησε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης.

«Υπάρχουν δυο περιοχές Β και Ν της Κρήτης που μας έδωσαν σήμερα λίγους μικρούς σεισμούς με τους μεγαλύτερους 4,5R και 4,6R Νότια.

Νέος σεισμός 3,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης

 


Νέος σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ανοιχτά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 23χλμ. Νότια των Καλών Λιμένων Ηρακλείου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10,6 χλμ.

Euro 2024: Ο Ντεμιράλ έστειλε την Τουρκία στους… Ολλανδούς

 


Δύο «χτυπήματα» του στόπερ της Αλ Αχλί Μερίχ Ντεμιράλ στο 1’ και στο 59’ και μία απίστευτη επέμβαση του Μερτ Γκιουνόκ στο 90’+4’, χάρισαν στην Τουρκία μία τεράστια νίκη επί της Αυστρίας με 2-1 στη «Red Bull Arena» της Λειψίας, στον τελευταίο αγώνα για τη φάση των «16» κι οδήγησαν την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα στα προημιτελικά του Euro 2024.

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου: Δίδυμοι, μπορεί να νιώθετε λίγο βαριά συναισθηματικά

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Οι οικονομικές εφημερίδες 3/7/2024

 


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα από τις οικονομικές εφημερίδες, σήμερα 3/7/2024.

Οι αθλητικές εφημερίδες 3/7/2024

 


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα από τις αθλητικές εφημερίδες, σήμερα 3/7/2024.

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/7/2024


 Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα από τις πολιτικές εφημερίδες, σήμερα 3/7/2024.

Ψυχικό: Πρόβα για τη δολοφονία του 54χρονου είχε κάνει ο εκτελεστής – Νέο βίντεο με τον οδηγό του μαύρου σκούτερ

 


Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου – μηχανικού το πρωί της Τρίτης (02/07), έξω από το γραφείο στο οποίο ήταν συνέταιρος, στο Ψυχικό.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Γαλλία – Βέλγιο 1-0: Το αυτογκόλ του Βερτόνγκεν έστειλε τους «τρικολόρ» στα προημιτελικά

 


Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2024 πανηγύρισε η Γαλλία, με τους «τρικολόρ» να καταφέρνουν να κάμψουν την αντίσταση του Βελγίου, επικρατώντας με 1-0 απέναντι στην ομάδα των Ντε Μπρόινε και Λουκάκου.

Γαλλία: Αναζητεί λύση στο πρόβλημα της αφλογιστίας

 

Κώστας Κοφινάς

Ας συμφωνήσουμε προκαταβολικά: αυτή η εθνική ομάδα της Γαλλίας, ελάχιστους πείθει πως αποτελεί το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Γιατί έτσι τη θεωρούσαν πριν από την εκκίνηση των αναμετρήσεων.

Αντώνης Σαμαράς: Ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη – «Επιμένει στο ίδιο λάθος»


 Σκληρό ροκ στη Νέα Δημοκρατία με τον Αντώνη Σαμαρά να ξεσπαθώνει κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εν μέσω αποθέωσης και εμφανή επίδειξη ισχύος.

Μπάιντεν – Εκλογές ΗΠΑ: «Κύριε πρόεδρε, ώρα να κάνετε στην άκρη»

 

Κατερίνα Τζαβάρα«Όταν σε ρίξουν, ξανασηκώνεσαι» λέει ο Τζο Μπάιντεν μετά την απογοητευτική παρουσία του στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Τραμπ και εν μέσω εκκλήσεων από μέρος του Τύπου και άλλες προσωπικότητες να αποσυρθεί από τον αγώνα.

Εκλογές στη Γαλλία: Ποιοι πάνε στον β’ γύρο – Πόσοι υποψήφιοι αποσύρθηκαν για να «μπλοκάρουν» το κόμμα Λεπέν

 

ΕπιμέλειαΝατάσα Ρουγγέρη

Τα σοκαριστικά, αλλά αναμενόμενα, αποτελέσματα του πρώτου γύρου των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στην Γαλλία, σύμφωνα με τα οποία το ακροδεξιό κόμμα Εθνικός Συναγερμός (RN) της Μαρίν Λεπέν αναδείχθηκε πρώτο με 34%, παρά την ιστορικά υψηλή συμμετοχή των Γάλλων ψηφοφόρων, έχουν οδηγήσει όχι μόνο την ενδιαφερόμενη χώρα,

Η απογραφή άνοιξε μέτωπο Σκοπίων – Τιράνων

 

Μαρία Μουρελάτου

Από μακριά παρακολουθεί προσώρας η Αθήνα τη διπλωματική διαμάχη που ξέσπασε το Σάββατο μεταξύ Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της απογραφής πληθυσμού που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν ο όρος «Βορειομακεδόνες» και όχι «Μακεδόνες», όπως θα επιθυμούσε η κυβέρνηση των Σκοπίων.

Ισραήλ: Η επιχείρηση για την εξάλειψη της Χαμάς πλησιάζει στο τέλος της, λέει ο Νετανιάχου

 


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου (φωτογραφία αρχείου από το Reuters/Abir Sultan, επάνω) εκτίμησε πως σύντομα θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ιράν: Ανεξαρτήτως του νικητή των προεδρικών εκλογών οι ΗΠΑ δεν περιμένουν μια «θεμελιώδη αλλαγή»

 


Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα ότι δεν περιμένουν μια «θεμελιώδη αλλαγή» στο Ιράν ανεξαρτήτως του νικητή των προεδρικών εκλογών, ο πρώτος γύρος των οποίων δεν ήταν ούτε «δίκαιος ούτε ελεύθερος».

Φωτιές: Πολλές διάσπαρτες εστίες στην Κω, σε εξέλιξη το μέτωπο στο Ηράκλειο – Καλύτερη η εικόνα στην Χίο


 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι φωτιές σε ΧίοΚω και Κρήτη που ξέσπασαν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής η φωτιά στην Χίο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, ενώ εκείνη στην Κω έχει πολλές διάσπαρτες εστίες. Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αθλητικές μεταδόσεις 2/7/2024 – Οι αγώνες του Euro 2024

 


Τα ματς Ρουμανία – Ολλανδία και Αυστρία – Τουρκία για το Euro 2024 ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις:

Νικολάς Μαδούρο: Αποδέχεται την επανέναρξη του διαλόγου με τις ΗΠΑ

 


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως αποδέχτηκε πρόταση για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ, παρά τις κυρώσεις της Ουάσινγκτον σε βάρος της πετρελαϊκής βιομηχανίας της χώρας του και ενόψει των προεδρικών εκλογών της 28ης Ιουλίου.

Ακίνητα: Αδιέξοδο για χιλιάδες ιδιοκτήτες σε εντός και εκτός σχεδίου

 

Προκόπης Γιόγιακας

Δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων σε εκτός σχεδίου περιοχές της χώρας εξακολουθούν να παραμένουν όμηροι, αναμένοντας την προσωρινή ρύθμιση (η εφαρμογή της προβλέπεται έως το τέλος του 2025) του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Άγιοι Θεόδωροι: Σοβαρό τροχαίο στα Πευκάκια – Αγροτικό παρέσυρε δύο άνδρες που έμπαιναν στο σπίτι τους


 Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα Πευκάκια Αγίων Θεοδώρων με 2 άνδρες τραυματίες 25-30 ετών.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Ιουλίου

 


Τρίτη 2 Ιουλίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι και όσες φέρουν το όνομα: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Κατάθεσις της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο στον Τσιβαρά – Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – Ένας τραυματίας

 


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Τσιβαρά Χανίων.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος ο 67χρονος οδηγός.

Στα 7,7 δισ. ευρώ οι ξένες επενδύσεις των Γερμανών στην Ελλάδα

 


Στα 7,9 δισ. ευρώ ή 3,8% εκτιμάται η συμβολή στο ΑΕΠ της ελληνογερμανικής επιχειρηματικής κοινότητας βάσει στοιχείων 2022, με τις επενδύσεις σε σχηματισμό παγίου κεφαλαίου να φτάνουν τα 3,7 δισ. ευρώ την περίοδο 2018 – 2022, το συνολικό τζίρο να έχει αυξηθεί στα 10 δισ. ευρώ το 2022 και τις εταιρείες να απασχολούν περί τους 26.000 εργαζόμενους.

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Λήγει σήμερα η προθεσμία – Τι πρέπει να κάνουν όσοι διαπιστώνουν λάθη

 


Τέλος χρόνου σήμερα για τις προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις μισθωτών και συνταξιούχων.

Οι δηλώσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών εφόσον δεν έχουν άλλη πηγή εισοδήματος θα «αντληθούν» αυτόματα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων  (ΑΑΔΕ)

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο 1 στους 5 ανθρώπους θα βρει τον σκύλο σε 7 δευτερόλεπτα

 


Για να λύσετε αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση, που έχει δυσκολέψει ακόμη και τους πιο δυνατούς λύτες, χρειάζεστε ικανότητες ενός ντετέκτιβ και κυρίως την παρατηρητικότητα του.

Πειραιάς: Τραυματίστηκε 14χρονη σε εμπορικό κέντρο – «Για δυο εκατοστά δεν αποκεφαλίστηκε»


 Ένα κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά όταν αποκολλήθηκε ένα μέρος από τη στέγη μεγάλου εμπορικού κέντρου, στον Πειραιά, λόγω των δυνατών ανέμων.

Το μεγάλο κομμάτι plexiglass χτύπησε στο λαιμό το 14χρονο κορίτσι. Ο πατέρας του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, περιέγραψε τα όσα έζησε η κόρη του.

Αίγυπτος: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην επαρχία Ασιούτ

 


Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην επαρχία Ασιούτ, στο νότιο τμήμα της Αιγύπτου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ahram.