Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου: Ταύροι, ετοιμαστείτε για νέες προκλήσεις

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μια επιπλέον δόση από τους οικείους σας συνδέσμους, τότε είστε σε θέση ισχύος. Αλλά θα χρειαστεί κάποια πρωτοβουλία από την πλευρά σας για να διεκδικήσετε αυτό που χρειάζεστε, ώστε να μην φύγετε με άδεια χέρια. Μιλήστε λοιπόν για τις ανάγκες σας και μην ντρέπεστε. Ένα σημείο για λίγο αυτοστοχασμό: Πώς νιώθετε για τον εαυτό σας όταν υποστηρίζετε τις ανάγκες σας; Πώς επηρεάζει την αυτοεκτίμησή σας;

Ταύρος

Ετοιμαστείτε για μερικές νέες προκλήσεις. Εγγραφείτε σε αυτόν τον μαραθώνιο που αναβάλλατε πάντα. Γνωρίστε τα παλιά όνειρα που ορίσατε για τον εαυτό σας με την πλήρη προσοχή σας, καθώς κάτι μέσα σας είναι έτοιμο να ενσαρκώσει αυτό που νομίζατε ότι είχε εξαφανιστεί κάτω από την πίεση και την πολυπλοκότητα της ζωής. Ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να επανασυνδεθείτε με αυτά τα παλιά οράματα; Υπάρχουν κάποιες μικρές ενέργειες με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε για να τις αναζωπυρώσετε;

Δίδυμοι

Ενορχηστρώστε το καλοκαίρι που θέλετε να ζήσετε, με όλες τις τσαχπινιές του. Αφιερώστε αυτόν τον χρόνο για να δημιουργήσετε προστατευτικά εμπόδια για τον εαυτό σας, καθώς θα είστε περιζήτητοι από πολλούς. Είτε πρόκειται για μια κοινωνική συνάντηση είτε για να διαλέξετε για μια ιδέα. Τώρα που ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο σας για αυτό το καλοκαίρι, θα θέλετε να εξερευνήσετε τις δικές σας επιθυμίες χωρίς περιορισμούς, οπότε ορίστε τους όρους ώστε οι άνθρωποι να μην παρεμποδίζουν κάτι τέτοιο.

Καρκίνος

Αν θέλετε ένα μερίδιο στη βαθιά αταλάντευτη αφοσίωση, πρώτα πρέπει να πιστέψετε ότι υπάρχει. Πάρτε ένα στυλό και ένα χαρτί και κάντε σενάριο μια νέα ιστορία αγάπης που προκαλεί το μέσο κλισέ του Έρωτα, έχετε ζωηρή φαντασία, οπότε μην αισθάνεστε ότι πρέπει να το κάνετε βαρετό, οι πιο τρελές ιστορίες αγάπης είναι μυθικές. Αναρωτηθείτε πρώτα: Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάποιον που αγωνίζεται να πιστέψει στην αγάπη; Δεύτερον: Χρησιμοποιήστε αυτήν τη συμβουλή για τον εαυτό σας.

Λέων

Κάποια νέα ενέργεια έρχεται στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να ξεκινήσετε πρωτοβουλίες και προθέσεις που σας φέρνουν πιο κοντά στην αποστολή σας. Κάνε μια ψεύτικη επιταγή όπως ο Τζιμ Κάρεϊ και κάνε μια ευχή να την πετάξεις στα αστέρια. Θυμηθείτε ότι είστε μια μπάλα μαγείας και έτσι έχετε τη δύναμη να την εκδηλώσετε στον κόσμο σε πραγματικό χρόνο.

Παρθένος

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να έχετε περισσότερη πίστη σε αυτό που χτίζετε. Μπορεί να αισθάνεστε μια παρόρμηση όχι μόνο να αρπάξετε ευκαιρίες για να έρθετε στο δρόμο σας, αλλά να τις δημιουργήσετε ενεργά για τον εαυτό σας. Δεν είναι καιρός να καθίσετε και να αφήσετε τα πράγματα να συμβούν, αυτή είναι η στιγμή για να ξεκινήσετε, να αναλάβετε δράση και να οδηγήσετε το μονοπάτι προς το μέλλον σας. Θυμηθείτε, ότι το μακροπρόθεσμο όραμά σας θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει κάποιον άλλο να πιστέψει στα δικά του ταλέντα και η ιδέα/το έργο σας μπορεί να επηρεάσει τη ζωή του με κάποιο τρόπο. Μην υποτιμάτε τον σκοπό αυτού που κάνετε.

Ζυγός

Αυτή είναι μια στιγμή για να ανακινήσετε τη ρουτίνα σας προς το καλύτερο, καθώς το μυαλό σας διεγείρεται περισσότερο πνευματικά αυτήν την περίοδο. Μερικές φορές, αν η ρουτίνα μας έχει μείνει λίγο υπερβολικά στη στάσιμη πλευρά, είναι πιο πιθανό να χάσουμε την επαφή με την περίεργη φύση μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακολουθήσετε διαφορετική διαδρομή προς τη δουλειά ή να εγγραφείτε σε ένα νέο πρόγραμμα εθελοντισμού. Κοιτάξτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, με αθωότητα και απορία – μπορεί απλώς να παρατηρήσετε τον χρυσό που κρύβεται στη γωνία.

Σκορπιός

Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση ή να πείτε ναι σε κάθε ευκαιρία, ήρθε η ώρα να βελτιώσετε αυτό που σας φωτίζει. Αφιερώστε λίγο χρόνο από την κανονική σας ρουτίνα 9-5, για να επιστρέψετε με πιο δυνατή φωνή. Ποια μέρη σας περιμένουν ακόμα για ένα ντεμπούτο στις σχέσεις σας; Αυτή είναι η στιγμή να απελευθερώσετε αυτές τις νέες ταυτότητες στην πρώτη σειρά των συνδέσεών σας. Δεν χρειάζεται πλέον να διαχωρίζετε ποιοι είστε για να κατευνάζετε το κοινό.

Τοξότης

Αναπηδάτε με νέες προοπτικές και μπορεί να δείτε τις σχέσεις σας αρκετά φιλοσοφικά σήμερα. Αυτό το επίπεδο σαφήνειας μπορεί να σας βοηθήσει να κατακτήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και να ξεπεράσετε την αναποφασιστικότητα. Όταν ο εγκέφαλός σου είναι ομιχλώδης και είσαι γεμάτος από αναποφασιστικότητα, είναι δύσκολο να κάνεις επιλογές που θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις να είσαι. Ηρεμήστε το μυαλό αφιερώνοντας λίγο χώρο στη μέρα σας για να καταγράψετε τις σκέψεις σας για να κατανοήσετε τη ρίζα των ανασφάλειων ή της αμφιβολίας για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είστε και μάθετε να ανέχεστε συναισθηματικά την ατέλεια μέσα σας. Μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε σήμερα, τι σας κάνει να διαφέρετε, ποια πράγματα απλά δεν θα συμμορφωθείτε για να ταιριάξετε για χάρη του. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ως αληθινό άτομο και να μπείτε σε αυτήν, στις σχέσεις σας. Όταν χωρίζουμε τον εαυτό μας από το κοπάδι, εδώ βρίσκεται η αληθινή φωνή μας.

Υδροχόος

Εστιάστε στις ζώνες ιδιοφυΐας σας, καθώς μπορεί να νιώσετε μια ανάφλεξη έμπνευσης που μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε στην ευρύτερη εικόνα σας. Να θυμάστε ότι η προσέγγισή σας στο «έργο της ζωής» σας είναι εδώ για να αψηφήσει τους ταχέως μεταβαλλόμενους κύκλους τάσεων. Είστε πρωτότυπος και άνθρωποι που δεν γνωρίζετε καν παρακολουθούν συχνά στα περίχωρα με θαυμασμό για το πώς σκίζετε το βιβλίο κανόνων. Συνέχισε.

Ιχθύες

Να είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν αισθάνεστε πίεση για να αναλάβετε ευθύνες στη δουλειά που δεν σας κάνουν να νιώθετε δημιουργικά ζωντανοί. Διαφορετικά, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο ευαίσθητοι στο βάρος των εργασιών και των καθηκόντων σας στο γραφείο σας. Ποιες επαναδιαπραγματεύσεις στη δουλειά θα μπορούσαν να σας κάνουν να ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέα σημεία μάθησης; Διευθετήστε την ανησυχία σας κάνοντας μικρές μικροαλλαγές που θα έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου