Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αγκαλιά με τον σωτήρα της Εθνικής Αγγλίας – «Αγωνία μέχρι τέλους» λέει για την νίκη τους στο Euro 2024

 


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αγκάλιασε τον ήρωα του γκολ της Αγγλίας Μπουκάγιο Σάκα καθώς συνεχάρη τα “Τρία Λιοντάρια” μετά την τελευταία τους νίκη στο Euro 2024.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας χαιρέτισε το χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Ελβετία λέγοντας πως «η αγωνία ήταν στο αποκορύφωμα μέχρι το τέλος» και χειροκρότησε με τις γροθιές του στον αέρα στο Dusseldorf Arena, αφού ο Σάκα σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο 80ο λεπτό.

Οι οπαδοί φώναζαν «Αγγλία, Αγγλία, Αγγλία» σε όλο το στάδιο κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής στιγμής.

 

Ο παίκτης της Άρσεναλ σκόραρε το τελευταίο πέναλντι που έστειλε την Αγγλία στα ημιτελικά.

Ο Σάκα είχε υποστεί τρομερή διαδικτυακή ρατσιστική κακοποίηση αφού έχασε ένα πέναλτι εναντίον της Ιταλίας στον τελευταίο τελικό του Euro 2020 και ήταν πανευτυχής που έκανε ένα επιτυχημένο σουτ απόψε.

Η μητέρα του Adenike, μια αφοσιωμένη χριστιανή, εθεάθη με τα χέρια της ενωμένα σαν να προσευχόταν καθώς εκείνος ανέβαινε για να χτυπήσει το πέναλτι. Ο Σάκα έγραψε στο Twitter: «Την τελευταία φορά που είχαμε τη διαδικασία των πέναλτι στο Euro, ξέρουμε τι συνέβη».

«Το χρησιμοποίησα για να με κάνει πιο δυνατό. Σήμερα άρπαξα την ευκαιρία. Οπότε είμαι χαρούμενος. Είμαι τόσο περήφανος για όλους που ξεπεράσαμε τη γραμμή».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα με άτομα όπως ο Πρόεδρος της UEFA, Aleksander Ceferin, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA Giorgio Marchetti και ο πρώην άσος της Πορτογαλίας Luis Figo και αργότερα έγραψε ένα προσωπικό υπογεγραμμένο μήνυμα στα social media. «Δάγκωμα νυχιών μέχρι το τέλος. Μπράβο @England! Ημιτελικοί ερχόμαστε! Πιστεύουμε. W.».

Γνωστός για το πάθος του για τον αθλητισμό, ο Ουίλιαμ βρισκόταν όρθιος κατά τη διάρκεια ορισμένων τμημάτων του παιχνιδιού και μάλιστα εντοπίστηκε με το κεφάλι στα χέρια του κάποια στιγμή.

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου