Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Στην Ιταλία δεν υπάρχει μόνο η Κόμο – Η άγνωστη λίμνη που συναρπάζει τους επισκέπτες

 


Δεν νομίζουμε πως υπάρχει κάποιος που να μην γνωρίζει τη λίμνη Κόμο στην Ιταλία. Και το πιθανότερο είναι να την έχετε επισκεφτεί, μιας και είναι από τους δημοφιλείς προορισμούς της γειτονικής χώρας.

Ταξίδι σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ισπανίας – Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό

 


Η Ισπανία δεν είναι μόνο οι δημοφιλείς πόλεις της που συγκεντρώνουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Είναι και τα εντυπωσιακά χωριά της, κάποια εκ των οποίων μοιάζουν με σκηνικό παραμυθιού που σε ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο.

Κ. Τασούλας: «…η Βουλή των Ελλήνων σύσσωμη παραμένει δίπλα στην Κύπρο»

 


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινιάζοντας, σήμερα, στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, μαζί με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου, την Έκθεση «Κύπρος, 1974. Η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων», τόνισε ότι «με καρτερία και απαντοχή θυμόμαστε την τραγωδία, αλλά τιμούμε και τον υψωμό μιας χώρας, που παρά την τραγωδία, αντιμετώπισε τα προβλήματά της».

Σπύρος Κυπριανού – «Στην μάχη της Ιστορίας, όπως την έζησα»

 


Τα βιβλιοπωλεία Public και οι Εκδόσεις Πατάκη προσκαλούν το κοινό την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος στην παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Κυπριανού «Στην μάχη της Ιστορίας, όπως την έζησα» (Α’: 1932-1959) (Επιμέλεια – Έρευνα – Τεκμηρίωση Γιώργος Κ. Τσαλακός).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: