Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Το φιάσκο της σύσκεψης των 5 – Ο Πολάκης μόνος με τον Κασσελάκη στις 12:30 στην Κουμουνδούρου

 


Η πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη για τη σύσκεψη των υποψηφίων ναυάγησε αλλά έριξε σωσίβιο στον Στέφανο Κασσελάκη δυο ημέρες πριν η Κεντρική Επιτροπή αποφασίσει για το εξώδικο που έστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από ένα οργιώδες παρασκήνιο μεταξύ Κουμουνδούρου και γραφείων ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή τελικά στις 12:30 Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης θα είναι μόνοι τους στην Κουμουνδούρου να συζητούν για τις προεδρικές εκλογές.

Το κάλεσμα του κ. Πολάκη στους άλλους υποψήφιους έπεσε στο κενό καθώς και οι τρεις Φάμελλος, Φαραντούρης και Γκλέτσος βάζουν ως προϋπόθεση για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Κασσελάκη να πάρει πίσω το «απαράδεκτο» εξώδικο και τη συνάντηση να την αποφασίσει η Πολιτική Γραμματεία που ήδη είχε επιστρέψει ως απαράδεκτο το εξώδικο στον κ. Κασσελάκη.

Και μπορεί αρχικά όλοι οι υποψήφιοι να δήλωσαν θετικοί σε μια συνάντηση η άρνηση του κ. Φάμελλου συμπαρέσυρε και τους άλλους δυο υποψήφιους στο να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τη συνάντηση με την πρωτοβουλία Πολάκη να ναυαγεί στο τέλος της ημέρας και τον κ Κασσελάκη να επιστρέφει στην Κουμουνδούρου εν μέσω έντονων διεργασιών για τη διαγραφή ή τον αποκλεισμό του από υποψήφιος πρόεδρος.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου