Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΑΕΚ: Υπέγραψε κι ανακοινώθηκε ο Χριστοδουλόπουλος



Μετά από 3.5 χρόνια απουσίας στο εξωτερικό, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή την φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός μέσος υπέγραψε απόψε το νέο του συμβόλαιο στην Ένωση και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ για 2+1 χρόνια, χωρίς να γίνουν γνωστά τα οικονομικά ανταλλάγματα της μεταγραφής. 

Σε ό,τι αφορά τον Τζόλεον Λέσκοτ, τον οποίο μέχρι και σήμερα το πρωί οι πληροφορίες έφεραν μία ανάσα από την ΑΕΚ, τελικά ο παίκτης μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πεσκάρα.
Μετά από κακή εμφάνιση η ΑΕΚ ηττήθηκε σε φιλικό από τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ με 1-3, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να τα βάζει με τους ποδοσφαιριστές του μετά το παιχνίδι και να δηλώνει: «Όταν περπατάς μέσα στο γήπεδο δεν κερδίζεις. Κι εμείς σήμερα περπατούσαμε».
Τα γκολ του Απόλλωνα πέτυχαν οι Διαμαντόπουλος (22΄), Κάσσος (61΄), Στεργίδης (83΄) ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε με σουτ-φωτοβολίδα έξω από την περιοχή ο Πατίτο Ροντρίγκες στο 73΄. Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια σε σουτ του Μάνταλου (31΄) και του Πλατέλλα (41΄).
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου