Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Champions League: Για την υπέρβαση στη Γαλλία η ΑΕΚ



Η ΑΕΚ δεν πήρε διαφορά, αλλά νίκησε με 69-68 τη Μονακό στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League και θα ψάξει την υπέρβαση στις 8 Μαρτίου στη Γαλλία.
Το έργο της ελληνικής ομάδας ήταν εξαρχής δύσκολο απέναντι στην πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος κι αυτό επιβεβαιώθηκε και στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα από το Πριγκιπάτο απέδειξε τη δυναμική της.

Η Ενωση μπορεί να ξέφυγε ακόμη και με 11 πόντους στο ξεκίνημα του ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν και όχι μόνο να καλύψουν τη διαφορά, αλλά να ξεφύγουν στο δεύτερο μέρος ακόμη και με +10. Δεν το έβαλαν κάτω οι «κιτρινόμαυροι» και με κορυφαίο τον Ντούσαν Σάκοτα (20 πόντους) κατάφεραν σιγά-σιγά να «ροκανίσουν» τη διαφορά και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Στην τελευταία περίοδο το ματς έγινε ντέρμπι καθώς περίπου 5 λεπτά πριν το φινάλε η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς κατάφερε να ισοφαρίσει με 1/2 βολές του Ελονού (63-63) και λίγο αργότερα να προηγηθεί με 65-63 και 69-65 με βολές του Ντίξον. Το τρίποντο του Σούλερ, όμως, 16 δεύτερα πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 69-68 υπέρ της Ένωσης. 
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου