Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

«Πελάτης» της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ, 3-0 και τελικός στο Κύπελλο



Τον Λιονέλ Μέσι φοβόταν η Ρεάλ Μαδρίτης, από τον Λουίς Σουάρες την έπαθε... Η Μπαρτσελόνα πέρασε από το «Μπερναμπέου» νικώντας τη Ρεάλ με 3-0 στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου και προκρίθηκε στον τελικό.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που είχε παραχωρήσει ισοπαλία 1-1 στον αγώνα του «Καμπ Νου», άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και «χτύπησε» στο δεύτερο 45λεπτο, φτάνοντας σε ακόμη ένα θρίαμβο στην έδρα της αντιπάλου της.

Οι Βινίσιους και Μπενζεμά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο 0-0, με τον πρώτο να κάνει δύσκολη τη ζωή των αμυντικών της Μπαρτσελόνα με την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του.
Το γκολ όμως δεν ήρθε και τελικά ο Σουάρες άνοιξε το σκορ στο 50΄ από γύρισμα του Ντεμπελέ, παγώνοντας το ενθουσιώδες στάδιο της Μαδρίτης.
Οι παίκτες του Σαντιάγκο Σολάρι δεν απογοητεύτηκαν, έχασαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ρεγκιλόν (62΄) και Βινίσιους (67΄), αλλά το αυτογκόλ του Βαράν στο 69΄, πάλι από σέντρα του Ντεμπελέ, σήμανε το τέλος για τη «βασίλισσα».
Τον καταλανικό θρίαμβο υπέγραψε ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Σουάρες, ο οποίος ανατράπηκε από τον Κασεμίρο στο 72΄, ο Μέσι του παραχώρησε το πέναλτι κι εκείνος με ψυχραιμία από τα 11 βήματα και  εκτέλεση αλά Πανένκα διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με το 11ο τέρμα του απέναντι στη Ρεάλ ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου