Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Επιβλητικά στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας η Φενέρ



Η Φενέρμπαχτσε έγινε η δεύτερη, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα που έκλεισε θέση στο φάιναλ-4 της φετινής Ευρωλίγκας, στη Βιτόρια της Ισπανίας.
Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έκανε επίδειξη δύναμης στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, νίκησε με 99-82 τους Λιθουανούς, έκανε το 3-1 στη σειρά και θα είναι παρούσα στην τελική φάση για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Οι Τούρκοι, που είχαν απολέσει το πλεονέκτημα έδρας στο δεύτερο παιχνίδι, νίκησαν και στους δύο αγώνες στη «φλογισμένη» αντίπαλη έδρα, αποδεικνύοντας την ποιότητά τους και πείθοντας ότι είναι ανάμεσα στα δύο φαβορί, αν όχι το πρώτο, για το τρόπαιο.
Η Φενέρ είχε πρώτο σκόρερ τον Ντίξον (25 πόντοι) αλλά MVP τον Σλούκα, που μέτρησε 15 πόντους, 10 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, ενώ κοντά σε απόδοση ήταν και ο Βέσελι (12 πόντοι, 6 ασίστ).
Για τη Ζαλγκίρις, που ήταν αδύνατον να έχει καλύτερη τύχη απέναντι στην εξωπραγματική ευστοχία του αντίπαλου (15/22 τρίποντα, 22/31 δίποντα), οι Ντέιβις (25 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Γουότερς (18 πόντοι) πάλεψαν πολύ, αλλά δεν είχαν ανάλογη συμπαράσταση.
naftem[oriki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου