Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πρόταση στον Μολό για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2022 κατέθεσε ο Παναθηναϊκός

 


Επίσημη πρόταση στον Γιοάν Μολό, για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022, κατέθεσε ο Πιερ Ντρεοσί.

Ο 32χρονος Γάλλος δεξιός φουλ μπακ είναι ο μοναδικός παίκτης που συμμετέχει εδώ και καιρό ενεργά στην ενδεκάδα που δε δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μετά το τέλος της περιόδου κι όπως έγινε γνωστό οι «πράσινοι» πριν από μερικές ημέρες του κατέθεσαν νέα προσφορά για να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο Μολό πριν από λίγους μήνες βρέθηκε μία ανάσα από την «πόρτα της εξόδου», ωστόσο, με τη δουλειά του κατάφερε ν΄ αλλάξει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εις βάρος του, έγινε βασικός κι αναντικατάστατος επί των ημερών του Λάζλο Μπόλονι κι απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες. 

Πριν από περίπου τρεις μήνες ο Πιέρ Ντρεοσί είχε κάνει μία πρώτη συζήτηση με τον Μολό, ενημερώνοντάς τον για τις προθέσεις της διοίκησης να του ανανεώσει το συμβόλαιο και πρόσφατα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ του κατέθεσε επίσημη πρόταση για μονοετή επέκταση, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022, με τις ίδιες αποδοχές που έχει και στο σημερινό συμβόλαιό του (περίπου 180.000 ευρώ).

Ο Μολό βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες εβδομάδες το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου