Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

TVE: «Ο Μέσι αποφάσισε να παραμείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα»

 


Με αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός TVE, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει και ήδη προηγήθηκε ραντεβού του Ζοάν Λαπόρτα με τον πατέρα του Αργεντινού σταρ, στο οποίο φάνηκαν ξεκάθαρα οι προθέσεις των δύο πλευρών για την μακρόχρονη επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Λιονέλ Μέσι, με βάση πάντα το ρεπορτάζ του ισπανικού μέσου, έχει ήδη ανακοινώσει την απόφασή του για παραμονή, δεχόμενος μία δραστική μείωση των αποδοχών του, υπό την προϋπόθεση ωστόσο ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική κι ότι η συμφωνία θα είναι μακράς διάρκειας, που θα του επιτρέπει να παραμείνει στο σύλλογο ακόμη και μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

θα προχωρήσει δηλαδή στην υπογραφή ενός συμβολαίου, όπως έκανε και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τον Μπαρτομέου και το οποίο συνδέει το μέλλον του με το σύλλογο ακόμη και μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Η είδηση αυτή, όπως είναι αντιληπτό, έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της «Μπαρτσα», που θέλει όσο τίποτ΄ άλλο να συνεχίσει να βλέπει το «είδωλό» του να «υπηρετεί» την ομάδα ακόμη κι όταν «κρεμάσει τα παπούτσια του».

To συμβόλαιο του Μέσι λήγει στις 30 Ιουνίου, όμως όλα πλέον δείχνουν ότι θα διατηρήσει το δεσμό που τον ενώνει με τους Καταλανούς από τον Σεπτέμβριο του 2000, όταν εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου σε ηλικία 13 ετών από την πατρίδα του.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου