Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Με πολύχρωμα φαναράκια γέμισε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης – Δείτε βίντεο

 


Eκατοντάδες πολύχρωμα φαναράκια υψώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Αριστοτέλους. Μικροί και μεγάλοι άναψαν βιοδιασπώμενα φαναράκια στον υπαίθριο χώρο γύρω από το Άγαλμα του Βενιζέλου, και τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στον ουρανό, μαζί με ευχές για έναν καλύτερο μέλλον στον πλανήτη.

Μουσικές παραστάσεις, δραστηριότητες για παιδιά και χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «FANARAKIA CHRISTMAS Event», που διοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η Action Team.

Λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου τον λόγο θα λάβει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος από τη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους θα απευθύνει ευχές για την καινούρια χρονιά. Η μουσική θα συνεχιστεί και για περίπου μία ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, η Θεσσαλονίκη θα υποδεχθεί το νέο έτος με ένα λαμπερό 6λεπτο σόου πυροτεχνημάτων, χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Ένα υπερθέαμα χρωμάτων και σχεδίων, αναμένεται να φωτίσει τον ουρανό της Θεσσαλονίκης τα πρώτα λεπτά της νέας χρονιάς με τη ρίψη των πυροτεχνημάτων να γίνεται από θαλάσσης, από το ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, όπως είχε και πέρυσι.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου