Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Νέο ηλεκτρικό από την VW στην CES του Ιανουαρίου

Yπομονή μερικές ημέρες πρέπει να κάνουμε, καθώς στις 3 Ιανουαρίου θα αποκαλυφθεί το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της VW, στην ετήσια έκθεση ηλεκτρονικών CES 2023. H Consumer Electronics Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση για gadgets και νέες τεχνολογίες και όπως καταλαβαίνει κανείς, τα τελευταία χρόνια, αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό την αυτοκίνηση, καθώς πολλές εταιρείες την επιλέγουν για πρεμιέρες μοντέλων τους. Αυτο θα κάνει φέτος η Volkswagen που θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Τόσο νέο που θα είναι σε καμουφλάζ και όχι στην κανονική του μορφή, μιας και σύμφωνα με την εταιρεία δεν εντάσσεται σε αυτά που επιβεβαιωμένα, αναμένουμε. 

Η έκθεση διεξάγεται στο Las Vegas και η Volkswagen δεν έδωσε καμία περαιτέρω λεπτομέρεια, ούτε καν το όνομα του αυτοκινήτου που θα αποκαλύψει. Βεβαίως οι φήμες δίνουν και παίρνουν ήδη με τις πιο ισχυρές να είναι αυτές που αφορούν το τελικό sedan που θα περάσει στην παραγωγή και θα βασίζεται στο VW ID Aero. Αυτό είναι ένα ηλεκτρικό concept που έχουμε ήδη δει σε renderings ουσιαστικά και ίσως τώρα είναι η ώρα να δούμε και το πραγματικό αυτοκίνητο. 

To αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν Volkswagen ID. AERO

Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο η αποκάλυψη να αφορά το μεγάλο, ID.7 Tourer, που είναι ένα όνομα το οποίο δεν είναι επίσημο, αλλά φημολογείται επίσης, ενώ μπορεί τελικά να είναι κάποιου είδους έκπληξη για την οποία δεν υπάρχει προς το παρόν καμία διαρροή. Στο περίπτερο της VW στην CES πάντως θα υπάρχει το VW ID.4 καθώς και η ευρωπαίκή version του ID. Buzz. 

VW ID BUZZ
https://www.topgeargreece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου