Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Εξετάζεται η έφεση Μπελέρη και Κοκαβέση – Τι δήλωσε στο enikos.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών

 


Σήμερα αναμένεται να εξεταστεί η έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι του δημάρχου της ΧειμάρραςΦρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του, Παντελή Κοκαβέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η εξέταση της έφεσης κατά της απόφασης για συνέχιση της κράτησης των δύο Ελλήνων ομογενών θα συζητηθεί στο δικαστήριο στις 11 η ώρα Ελλάδος.

«Θεωρούμε ότι ο Έντι Ράμα είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα. Θα εξεταστεί η έφεση. Οι οικογένειες και των δύο ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα. Ο Μπελέρης και ο Κοκαβέσης δεν πρόκειται να φύγουν από τη χώρα. Δεν είναι ύποπτοι φυγής. Η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν μπορεί να κάνει παύσεις εν μέσω εκλογών. Η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν μπορεί να υπολειτουργεί», δήλωσε στο enikos.gr, ο Θοδωρής Γκούμας, πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών.

Η οικογένεια του Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση κάνουν έκκληση για βοήθεια, καθώς και οι δύο Έλληνες ομογενείς αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και κρατούνται στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου