Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Η Μέγκαν Μαρκλ νιώθει «υπό πολιορκία» καθώς «η ζωή δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που σχεδίαζε»

 


Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να αισθάνεται «υπό πολιορκία» εν μέσω της δημόσιας αμφιθυμίας σχετικά με τα διάφορα νέα της εγχειρήματα, ενώ και η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι είναι υπό πίεση.

«Υπάρχει μια αυξανόμενη ρήξη μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν που προκαλείται από την αυξανόμενη ανησυχία της Μέγκαν ότι η ζωή της δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που είχε σχεδιάσει», είπε ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν στην The Mirror.

«Της αρέσει η προσοχή των μέσων ενημέρωσης και μισεί το γεγονός ότι οι έρευνες δείχνουν ότι αυτή και ο Χάρι δεν ενδιαφέρουν πλέον πολύ το αμερικανικό κοινό».

Από τότε που παραιτήθηκε ως ανώτερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας πριν από τέσσερα χρόνια, η Μέγκαν Μαρκλ έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε μια σειρά από έργα με διάφορους βαθμούς επιτυχίας.

Η Δούκισσα του Σάσεξ δημιούργησε ένα podcast του Spotify με τίτλο “Archetypes” ως μέρος μιας συμφωνίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τον streamer. Ωστόσο, η εκπομπή δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν αφού απέσπασε ανάμικτα σχόλια. Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της παγκόσμιας αθλητικής στρατηγικής του Spotify επέκρινε την Μαρκλ και τον Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκτοτε υπέγραψε με την εταιρεία πολυμέσων Lemonada για τη δημιουργία ενός νέου podcast. Η σειρά φέρεται να έχει αναβληθεί για το 2025.

Εν τω μεταξύ, η πρώην ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν επίσης πενταετή συμφωνία με το Netflix που λήγει το 2025. Η Δούκισσα ολοκλήρωσε πρόσφατα την επερχόμενη μαγειρική της εκπομπή, σύμφωνα με δημοσιεύματα και ελπίζοντας να έχει μία επιτυχία στα χέρια της.

Επιπλέον, πρόκειται να λανσάρει το lifestyle brand της, American Riviera Orchard, το οποίο φαινομενικά θα πουλά βάζα με μαρμελάδα και μπισκότα σκύλου, μεταξύ άλλων. Και τα δύο έργα δεν έχουν τραβήξει την ευρύτερη προσοχή του κοινού με τον τρόπο που έκαναν οι κινήσεις της Μαρκλ αμέσως μετά την αποχώρησή της από τη βασιλική οικογένεια. «Με την είδηση ​​ότι το συμβόλαιο του ζευγαριού με το Netflix μπορεί να απειλείται, μαζί με την κοροϊδία για το λανσάρισμα της διαδικτυακής της επωνυμίας, η Μέγκαν αισθάνεται υπό πολιορκία», ισχυρίστηκε ο Κουίν.

«Έχει φτάσει στο σημείο τώρα να πιστεύει ότι οτιδήποτε και ό,τι κάνει θα δεχτεί άδικη κριτική», είπε ο συγγραφέας στο ίδιο δημοσίευμα. «Όπως ο σύζυγός της, νιώθει ότι οι άνθρωποι την κατηγορούν άδικα – δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι δεν θαυμάζουν τη δουλειά της» σχολιάζει.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου