Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριές της στη Γλυφάδα

 


Η 14χρονη μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριές της το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα, την ώρα που περίπου 20 άτομα παρακολουθούσαν άπραγα, επέστρεψε στο σχολείο της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ανήλικη, με δική της απόφαση, μετέβη στο σχολείο μόνη, χωρίς τη συνοδεία των γονιών της, αλλά έχοντας στο πλευρό της φίλες και συμμαθήτριές της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία από τις 14χρονες που κατηγορούνται για τη βίαιη επίθεση, μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Ταυτοποιήθηκε 18χρονος – Εξετάζεται αν ήταν ο ενορχηστρωτής της επίθεσης

Παράλληλα, οι αρχές ταυτοποίησαν έναν 18χρονο, ο οποίος φέρει τατουάζ στον λαιμό και βρισκόταν στο σημείο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός παρότρυνε τις ανήλικες να χτυπήσουν τη 14χρονη, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να ήταν και ο ενορχηστρωτής της επίθεσης.

Οι αρχές προχωρούν σε ενδελεχή έρευνα, διερευνώντας αν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τους κατηγορούμενους. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να ασκηθούν περαιτέρω ποινικές διώξεις, εφόσον οι έρευνες καταλήξουν σε σχετικές αποδείξεις.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου