Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η τραγική μητέρα του Μπεν μετά τα ίχνη αποσύνθεσης: Προσπαθώ να μείνω δυνατή

kerry_needham708
Οι ραγδαίες εξελίξεις στις έρευνες για τον μικρό Μπεν Νίνταμ μονοπωλούν το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ.
Σήμερα (Πέμπτη) το πρωί έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης στο σημείο όπου διεξάγονται οι έρευνες. Ωστόσο, οι ειδικοί επιστήμονες που επεξεργάζονται τα νέα δεδομένα δεν έχουν προσδιορίσει ακόμα αν προέρχονται από άνθρωπο ή από ζώο.
Η Daily Mail, η Daily Mirror και η Sun με έκτακτες αναρτήσεις στα ειδησεογραφικά σάιτ τους περιέγραψαν τις νέες εξελίξεις γύρω από τις έρευνες για τον Μπεν, που εξαφανίστηκε στην Κω το 1991.
Οπως είναι φυσικό, για τα νέα δεδομένα ενημερώθηκε και η τραγική μητέρα του Μπεν, η Κέρι Νίνταμ, που εδώ και 25 χρόνια ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά.
Μιλώντας στη Mirror μετά την εύρεση αποδείξεων αποσύνθεσης, που ίσως να έχουν σχέση με το παιδί της, η κυρία Νίνταμ δήλωσε: ««Προσπαθώ να διατηρήσω ανοιχτό το μυαλό μου και να παραμείνω δυνατή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα (σ.σ.: δείγματα έχουν σταλεί σε ειδικό εργαστήριο στο Αμπερντίν της Σκωτίας και ήδη αναλύοναι ενδελεχώς). Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί σύντομα».
Η μητέρα του Μπεν δούλευε σε ξενοδοχείο στην Κω την ημέρα που εξαφανίστηκε (στις 24 Ιουλίου του 1991) ο γιος της, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι με τους παππούδες του και έπαιζε.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο σενάριο για την τύχη του Μπεν αναφέρει ότι καταπλακώθηκε από εκσκαφέα (ο χειριστής του οποίου πέθανε πέρσι από καρκίνο του στομάχου) και θάφτηκε σε ένα χωράφι με ελιές που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι. Μάλιστα, οι έρευνες (που συνεχίζονται σήμερα για τέταρτη ημέρα) έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή γύρω από ένα δέντρο που φυτεύτηκε λίγο μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου