Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Bundesliga: Κινδυνεύει να πέσει 4η η Ντόρτμουντ



Σημαντικό έδαφος στην κατάκτηση της 3ης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League έχασε η Ντόρτμουντ, μετά το εντός έδρας 0-0 με την Κολωνία για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.
Τρεις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν στη Γερμανία οι Βεστφαλοί κινδυνεύουν να πέσουν στην 4η θέση, εφόσον η Χοφενχάιμ νικήσει αύριο την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Κορυφαίος του αγώνα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» ήταν ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Τίμο Χορν, ο οποίος έκανε σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων. 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά αντικαταστάθηκε στο 74΄ από τον Πίστσεκ.
Η Βέρντερ Βρέμης συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στο Β΄ γύρο, αυτή την φορά με το «τρίποντο» επί της Χέρτα (2-0), ενώ χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λειψία και στην Ινγκολστατ. 
Η Ντάρμστατ αρνείται να υποβιβαστεί, καθώς επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Φράιμπουργκ κι εξακολουθεί να έχει μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία.
«Τρίποντο» με το οποίο διατηρεί ζωντανές της ελπίδας για το Europa League της επόμενης σεζόν πήρε η Γκλάντμπαχ στην έδρα της Μάιντς με 2-1. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
 
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Λεβερκούζεν-Σάλκε 1-4 (69΄ Κίσλινγκ - 6΄,50΄ Μπουργκστάλερ, 8΄ Χέβεντες, 18΄ Σοπφ)
Μάιντς-Γκλάντμπαχ 1-2 (Μούτο 89΄- 31΄Στιντλ, 46΄Σούλτζ)
Ντόρτμουντ-Κολονία 0-0
Λειψία-Ινγκολστατ    0-0
Ντάρμστατ-Φράιμπουργκ 3-0 (22΄ Πλάτε, 45΄ Γκόντορφ, 65΄ Σίπλοκ)
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου 2-0 (9΄ Μπάρτελς, 15΄ Κρούσε)
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου