Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

«Στάση»... Βερολίνο για την Μπάγερν



Με έκπληξη ξεκίνησε η 6η αγωνιστική στη Γερμανία, καθώς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου η Χέρτα υποχρέωσε την Μπάγερν στην πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα (0-2) κι έβαλε «φωτιά» στην κορυφή, όπου «συγκατοικεί» με τους «Βαυαρούς».

Αυτό σημαίνει πως αν η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Βέρντερ Βρέμης (αήττητες) νικήσουν το Σάββατο (29/9), θα βρεθούν στην κορυφή της κατάταξης.
Η Μπάγερν μετρούσε 14 αήττητα παιχνίδια απέναντι στην Χέρτα (11 νίκες, 3 ισοπαλίες), συγκεκριμένα δε οι «πρωτευουσιάνοι» δεν είχαν πανηγυρίσει εντός ή εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Βαυαρούς από τον Φεβρουάριο του 2009.
Αυτό σταμάτησε απόψε, με την Μπάγερν να γνωρίζει την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 26 αγώνες (24 νίκες, 2 ισοπαλίες) και πρώτη μετά από 7 συνεχή τρίποντα σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της περιόδου.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να τελειώσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τον Ιμπίσεβιτς να ανοίγει το σκορ στο 23΄ με πένακτι και τον Ντούντα να γράφει στο 44΄ το τελικό 2-0, σκοράροντας το πέμπτο φετινό γκολ. 
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου