Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκη της ΑΕΛ στο ντεμπούτο Φέστα



Την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η ΑΕΛ, που επιβλήθηκε 1-0 του Παναιτωλικού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής και στο ντεμπούτο του Ιταλού τεχνικού της, Τζανλούκα Φέστα.
Η θεσσαλική ομάδα προερχόταν από τρεις συνεχείς ήττες, όμως κατόρθωσε να σκοράρει πολύ νωρίς και προφύλαξε την πρωτοπορία της ως το τέλος.

Περίπου 3 λεπτά μετά το εναρκτήριο σφύριγμα, ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.
Παραδόξως, μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε και είναι χαρακτηριστικό ότι η επόμενη κλασσική ευκαιρία δημιουργήθηκε μόλις στο 61ο λεπτό, με τον Ντέλετιτς να αστοχεί μέσα από την περιοχή κι ενώ είχε περάσει τον Κυριακίδη! 
Η βροχή έκανε το τερέν βαρύ κι αυτό είχε συνέπεια δυνατές προσωπικές μονομαχίες, με αποτέλεσμα ο Αριστομένης Κουτσιαύτης να βγάλει 9 (!) φορές την κίτρινη κάρτα.
Το 1-0 έμεινε λοιπόν ως το τέλος και η θεσσαλική ομάδα συνέχισε την παράδοση που την θέλει αήττητη στην έδρα της από το σύλλογο του Αγρινίου, καθώς σε 11 παιχνίδια μετρά 8 νίκες και 3 ισοπαλίες
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου