Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

«Ζωντανός» για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ παρά τη βαριά ήττα στο Λονδίνο από την Τσέλσι (0-4)



Βαριά ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι (0-4), ωστόσο, ακόμη κι έτσι διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Europa League.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την 4η ήττα του στη διοργάνωση, παρ΄ όλα αυτά τα πάντα για το μέλλον του θα ξεκαθαρίσουν την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα και θέλει πάση θυσία τη νίκη και ταυτόχρονα «διπλό» της Τσέλσι στην Ουγγαρία επί της Βίντι. Σε τριπλή ισοβαθμία με τους Λευκορώσους και τους Μαγυάρους, οι «ασπρόμαυροι» θα ακολουθήσουν την Τσέλσι (έκανε το 5Χ5) στην επόμενη φάση του Europa League.
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, καθώς από το 7ο λεπτό αναγκάστηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Χατσερίντι, ο οποίος ανέτρεψε τον Ζιρού (τελευταίος).
Στο 27' η αριθμητική υπεροχή της Τσέλσι έφερε το πρώτο γκολ. Ο Φάμπρεγκας βρήκε τον Πέδρο στην πλάτη της άμυνας, αυτός έκανε το τέλειο κοντρόλ, έστρωσε στον Ζιρού και ο Γάλλος έγραψε το 1-0.
Στο 37΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι με τον Ζιρού, που με αστραπιαίο σουτ πέρασε την μπάλα μέσα από την κλειστή γωνία του Πασχαλάκη. Μάλιστα στο 29' η Τσέλσι άγγιξε το τρίτο γκολ όταν το δυνατό σουτ του Χόντσον Οντόι,  τράνταξε το δοκάρι του Πασχαλάκη και έφυγε  άουτ.
Η Τσέλσι έπαιξε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη. Ετσι έφτασε στο 3-0 στο 60΄ με το γκολ του Χόντσον Οντόϊ, ενώ στο 78' ήρθε η σειρά του Μοράτα να «γράψει» με κεφαλιά το 4-0, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (πήρε την θέση του Ζιρού).
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου