Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Μέγας Αστέρας Τρίπολης, 2-1 τον ΠΑΟΚ

 


Ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε του «Δικέφαλου» με 2-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, έφτασε τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση και στους 41 βαθμούς και υπερτερεί των «πρασίνων» στην ισοβαθμία.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έμεινε στους 46 βαθμούς και κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση, κάτι που θα συμβεί αν Άρης και ΑΕΚ (ή ένας από τους δύο συλλόγους) νικήσει αύριο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και στο 2ο λεπτό, από κάθετη πάσα του Ελ Καντουρί ο Κρμέντσικ βρέθηκε σε (πλάγιο) τετ-α-τετ με τον Τσιφτσή, πέρασε τη μπάλα από πάνω του, αλλά ο Καστάνο απέκρουσε.

Στο 21΄ ο Κρμέντσικ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, «κρέμασε» τον Τσιφτσή και σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σε θέση οφσάιντ.

Στο 35΄ ο Ουάρντα με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του και να φύγει άουτ, αλλά στο 37΄ από διαγώνια σέντρα του Λουίς Φερνάντεθ από τα δεξιά, ο Σίτο ήρθε στο δεύτερο δοκάρι και με αριστερό εν κινήσει σουτ (πέφτοντας μάλιστα) άνοιξε το σκορ.

Η είσοδος των Τζόλη και Ζίβκοβιτς (προέρχονταν από μικροτραυματισμούς) στο β΄ ημίχρονο έδωσε πνοή στην επίθεση του ΠΑΟΚ, όμως ήταν οι Αρκάδες που διπλασίασαν στο 54΄, όταν ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, ο Λουίς Φερνάντεθ πέρασε στο σπριντ τον Μιχαηλίδη και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 66΄ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε ωραία ατομική ενέργεια, όμως ο Τσιφτσής απέκρουσε το σουτ, αλλά στο 84΄ ο Σέρβος με τελείωμα με το αριστερό έξω απ’ την περιοχή νίκησε τον γκολκίπερ του Αστέρα, μειώνοντας σε 2-1, αλλά ως εκεί...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου