Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Μέσι: «Λεβαντόφκσι, ήσουν ο νικητής πέρσι και έπρεπε να πάρεις τον τίτλο»

 


Μετά την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας στη καριέρα του, ο Λιονέλ Μέσι δεν ξέχασε την αδικία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε στο σπίτι του ακόμη μία Χρυσή Μπάλα, την έβδομη της καριέρας του, καθώς αναδείχθηκε από το γαλλικό περιοδικό France Football ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη για το 2021.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο, δεν ξέχασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που ήταν ο μεγάλος του αντίπαλος στον φετινό διαγωνισμό. Ο Πολωνός φορ ήταν κατά γενική ομολογία, ο καλύτερος παίκτης του 2020 αλλά λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε η διαδικασία και έτσι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Μέσι είπε χαρακτηριστικά: «Είναι απίστευτο που βρίσκομαι ξανά εδώ. Δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί κι όμως είμαι και πάλι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να μάχομαι απέναντι στις προκλήσεις, δεν ξέρω πόσος χρόνος μου μένει ακόμα, αλλά ελπίζω να είναι αρκετός γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου στη Μπαρτσελόνα, στην Παρί και στην Αργεντινή. Μου έλειπε κάτι και φέτος αυτό έπαψε να ισχύει.

Κατάφερα ολοκληρώσω ένα όνειρο και αυτό το βραβείο ήρθε για αυτό που καταφέραμε στο Copa America. Είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Είναι τιμή μου να μάχομαι απέναντι στον Λεβαντόφσκι, ήσουν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας πέρσι και το France Football έπρεπε να σου δώσει το βραβείο. Ήσουν απλά νικητής και θα έπρεπε να έχεις στο σπίτι σου τον τίτλο».

Όσον αφορά τον Λεβαντόφσκι που αναδείχθηκε ως ο καλύτερος επιθετικός της χρονιάς, υπογράμμισε:

«Συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι και στην Αλεξία Πουτέγιας για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές. Κέρδισα το βραβείο για τον καλύτερο επιθετικό της σεζόν, αλλά κανένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει ένα ατομικό βραβείο χωρίς μια δυνατή ομάδα και πιστούς οπαδούς. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου