Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Επιταχύνει για το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι

 


Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κάνει δώρα, κι ας διανύουμε την κατ΄ εξοχήν εορταστική περίοδο του έτους.

Αντίθετα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είπε «ευχαριστώ» σε Λέστερ και Μπράιτον που στέρησαν τρεις και δύο βαθμούς αντίστοιχα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, με αποτέλεσμα οι «Πολίτες» να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +8 από τους «μπλε» και στο +9 από τους «κόκκινους», που είναι οι βασικοί αντίπαλοι στην κούρσα για το πρωτάθλημα.

Για να συμβεί αυτό, βεβαίως, η Σίτι έκανε το δικό της καθήκον απέναντι στην Μπρέντφορντ, της οποίας επιβλήθηκε εκτός έδρας 1-0 με γκολ του Φιλ Φόντεν στο 16ο λεπτό, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Η Τσέλσι κρατούσε στα χέρια της για 91 λεπτά τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το 3-1 επί της Άστον Βίλα, αλλά στο σημείο εκείνο ο Ντάνι Γουέλμπεκ ισοφάρισε το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου, με το οποίο οι «μπλε» είχαν πάρει το προβάδισμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 28ο λεπτό.

Με τον ένα βαθμό η ομάδα του Τόμας Τούχελ προσπέρασε τη Λίβερπουλ κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Premier League, με το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει πάντως αγώνα λιγότερο.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου