Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Επενδύσεις 50 εκατ. από τον ΟΠΑΠ το 2018

Από την έντυπη έκδοση
Επενδύσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ έχει προγραμματίσει η ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ-0,27% Α.Ε. το 2018 σύμφωνα με το αναπροσαρμοσμένο επενδυτικό του πρόγραμμα. Ειδικότερα, η εταιρεία θα επενδύσει κεφάλαια ύψους 26,9 εκατ. ευρώ σε πληροφοριακά συστήματα και εξοπλισμό πρακτορείων, 14,6 εκατ. ευρώ σε VLTs και 8 εκατ. ευρώ σε τερματικά στοιχηματισμού τύπου self-service «SSBTs & Virtual games».

Για τη χρήση του 2019 η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει προγραμματίσει να επενδύσει 15 εκατ. ευρώ σε πληροφοριακά συστήματα και εξοπλισμό πρακτορείων, 3 εκατ. ευρώ σε VLTs και 2 εκατ. ευρώ σε τερματικά στοιχηματισμού τύπου self-service «SSBTs & Virtual games».
Το συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο είναι μέρος του ευρύτερου σχεδίου διάθεσης του κοινού ομολογιακού δανείου της εταιρείας, συνολικού ποσού 200 εκατ. ευρώ, η έκδοση του οποίου εγκρίθηκε με την από 28/2/2017 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.Με βάση τον απολογισμό του 2017, κατά την περσινή χρονιά χρησιμοποιήθηκαν συνολικά για επενδύσεις κεφάλαια ύψους 48,1 εκατ. ευρώ αντί του προβλεπόμενου ποσού ύψους 71 εκατ. ευρώ, λόγω αναπροσαρμογής του χρόνου υλοποίησης του επενδυτικού προγράμματος της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ειδικότερα, η εταιρεία επένδυσε το ποσό των 34 εκατ. ευρώ σε πληροφοριακά συστήματα και εξοπλισμό πρακτορείων, το ποσό των 7,6 εκατ. ευρώ σε VLTs και το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ σε τερματικά στοιχηματισμού τύπου self-service «SSBTs & Virtual games».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου