Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Super League: Όρθιος στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα (2-0) από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, ύστερα από καλή εμφάνιση και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, με τον Ολυμπιακό να έχει αγώνα λιγότερο. 
Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξεκίνησε πάντως καλύτερα και στο 6΄ έχασε καλή ευκαιρία, όταν ο Μπρούνο σούταρε εκτός περιοχής, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Βασιλακάκη, που με νέο σουτ την έστειλε πάνω από το δοκάρι.

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στο 36΄, ύστερα από συνεργασία των Πέλκα - Βιεϊρίνια και πάσα του Πορτογάλου στον Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 1-1 στο 49΄, όταν μετά το φάουλ του Βασιλακάκη η μπάλα πέρασε από τον Καρασαλίδη και στη συνέχεια ο Ρισβάνης, δύο μέτρα από την εστία, απέτυχε να τη στείλει στα δίχτυα με προβολή.
Στο 56΄ ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-2, όταν ο Πέλκας πήρε την μπάλα δεξιά, έκανε δυο ντρίμπλες στην περιοχή και γύρισε στον Κρέσπο, ο οποίος από κοντά διπλασίασε.
Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού οι γηπεδούχοι, που έμειναν πίσω στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, δεν έδειξαν να πιστεύουν ότι μπορούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε διαχείριση του χρόνου.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου