Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Έφτασε τον Ατρόμητο ο Άρης, 3-1 τον ΟΦΗ



Ο Άρης έφτασε τον Ατρόμητο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με τη νίκη του επί του ΟΦΗ (3-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αναμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας των δυτικών προαστίων, που παίζει αργότερα με τον Ολυμπιακό.
Η νίκη, πάντως, ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ΄ όσο δείχνει το σκορ, καθώς η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με τον Βαζ, όταν ύστερα από ομαδική προσπάθεια ο Κουτσιανικούλης βρήκε τον σκόρερ, που νίκησε τον Κουέστα από το ύψος του πέναλτι.

Στο 44΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Νάστου ύστερα από φάουλ του Γιουνές, ο Σέζος έδειξε τα 11 βήματα αλλά ο Ματέο Γκαρσία που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Σωτηρίου.
Ο Άρης πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στην ισοφάριση κατάφερε να φτάσει μόλις στο 75ο λεπτό, όταν ο Ροζ με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-1.
Οι Κρήτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανακτήσουν το προβάδισμα στο 78΄, όταν ο Φερέιρα βγήκε απέναντι στον Κουέστα, πλάσαρε κι έστειλε την μπάλα άουτ.
Μια χαμένη ευκαιρία την οποία ο ΟΦΗ πλήρωσε, εν τέλει, πολύ ακριβά, καθώς στο 89ο λεπτό ο Ματίγια και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρτίνες διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με απευθείας εκτελέσεις φάουλ!
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου