Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ευρωλίγκα: Τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό



Tα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα έκαναν... άνω κάτω την κατάταξη, αφού δημιούργησαν συνωστισμό στη βαθμολογία και τρεις θέσεις για τα πλέι οφ θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα. Ας δούμε λοιπόν πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση για τις δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» με νίκη επί της Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ παίρνουν την πρόκριση και αν η Μπασκόνια χάσει στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ θα είναι έκτοι, ενώ αν οι Βάσκοι νικήσουν θα είναι έβδομοι.
Σε ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπουντούτσνοστ, η ομάδα του Πιτίνο θα εύχεται ήττες των Αρμάνι Μιλάνο (από Αναντολού), Μακάμπι Τελ Αβίβ (από Φενέρ) και Ζαλγκίρις (από Ρεάλ), για να προκριθούν στα προημιτελικά. Αν νικήσει ο Ολυμπιακός το «τριφύλλι» θα είναι όγδοο, αν όχι έβδομο. 
Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται μόνο νίκη επί της Νταρουσάφακα και ήττα της Αρμάνι (από Αναντολού) και της Ζαλγκίρις (από Ρεάλ), προκειμένου να προκριθεί στα πλέι οφ ως όγδοος, θέση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Φενερμπαχτσέ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα είναι εκτός συνέχειας...
nnaftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου