Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Στη δεύτερη θέση με επίδειξη δύναμης ο Πλατανιάς



Ο Πλατανιάς αγνοούσε τη χαρά της νίκης μακριά από την έδρα του για 3,5 μήνες και συγκεκριμένα από τις 17 Νοεμβρίου 2018, όμως σήμερα πανηγύρισε και μάλιστα εμφατικά.
Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ, η ομάδα των Χανίων συνέτριψε στη Νέα Αλικαρνασσό τον Ηρόδοτο με 4-0 και έβαλε σε μπελάδες τους γηπεδούχους, ως προς την παραμονή στην κατηγορία.

Παρά το εύρος του σκορ, το 0-0 παρέμενε ως το 67ο λεπτό, όταν ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα εκτελώντας το πέναλτι στο υπέπεσε ο Ανδρέου επί του μετέπειτα σκόρερ στο 64΄, σε φάση που έφερε την αποβολή του «δράστη».
Μετά το 0-1 ο Ηρόδοτος παρέδωσε σώμα και πνεύμα. Στο 73΄ ο Λουκίνας διπλασίασε, στο 77΄ ο Καραγκούνης έγραψε το 0-3 και ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 90΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ο Πλατανιάς έφτασε στους 43 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Λάρισας στη δεύτερη θέση, περιμένοντας «στραβοπάτημα» των Θεσσαλών, που φιλοξενούνται αύριο από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.
Αντίθετα, ο Ηρόδοτος παρέμεινε στους 25 βαθμούς και αν τα Τρίκαλα νικήσουν την Κυριακή (31/3) στον Αιγινιακό, η απόσταση από την σωτηρία θα είναι πια 6 πόντοι.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου