Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΑΕΚ: Όλα καλά με Αλμπάνη, αναμονή των αποτελεσμάτων για Μάνταλο

 


Καμία απολύτως ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Χρήστου Αλμπάνη στον αυχένα, στην χθεσινοβραδινή ρεβάνς του Β΄ προκριματικού του ECL με την Βελέζ, αντίθετα αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ για την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με ενοχλήσεις στη δεξιά γαστροκνημία.

Με την έναρξη της παράτασης ο Αλμπάνης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, αντικαταστάθηκε από τον Σάκχοφ, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στον αυχένα κι έδειξε να ζαλίζεται.

Ο επιθετικός της Ένωσης υποβλήθηκε σε αξονική αυχενική μοιρά, αμέσως μετά τον αγώνα με τους Βόσνιους, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

Για τον σκόρερ του γκολ της ΑΕΚ, που δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση, Πέτρο Μάνταλο, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη καθώς αναμένεται το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε.

Ρεπό έδωσε στους «κιτρινόμαυρους» το Σάββατο (31/07) ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου