Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Μαστοράκου: Τι μου είχε πει στο τηλέφωνο η Ρούλα Πισπιρίγκου

 


Για την επικοινωνία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου από τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μίλησε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου.

«Δεχόμουν ριπές από κλήσεις από απόρρητο τηλέφωνο. Κάποιοι είχαν προφανώς ενοχληθεί. Είχα και μια τηλεφωνική επικοινωνία με την μαμά, η οποία με είχε πάρει στην αρχή λέγοντας ότι δεν έχω καμία θέση στην υπόθεση διότι δεν είμαι θεράπων γιατρός. Της εξήγησα ότι έχω θεσμική υποχρέωση να μεταφέρω την άποψη των θεραπόντων ιατρών και φυσικά να απαντήσουμε στα ερωτήματα της κοινωνίας (…) Η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο είχε “φύγει” όταν οι γιατροί μπήκαν στον θάλαμο και μετά από 55 λεπτά ανένηψε μετά από συνταρακτικές προσπάθειες των γιατρών» αποκάλυψε η κυρία Μαστοράκου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας έκανε λόγο για μια μεγάλη δικαίωση για τους γιατρούς της Πάτρας, διότι όπως είπε έθεσαν πρώτοι τα ερωτηματικά και υπήρχε μια μεγάλη αγωνία για το αν θα βρεθεί ο τρόπος να αποδειχθεί επιστημονικά το τι ακριβώς συνέβη στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Όπως είπε η Άννα Μαστοράκου, το περιστατικό με την πρώτη ανακοπή του παιδιού είχε στοιχειώσει το νοσοκομείο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν απαντάει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέχρι στιγμής είναι σιωπηλή και δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου