Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Αλμέιδα

 


Ο κύβος ερρίφθη και ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν, τα απαιτούμενα έγγραφα ανταλλάχθηκαν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα, προκειμένου η συμφωνία να επικυρωθεί και επίσημα με τις υπογραφές.

Τον Αλμέιδα θα ακολουθήσει το επιτελείο του, που αναμένεται πολυμελές, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει προπονητική εμπειρία από την Ευρώπη, αφού η διαδρομή του έως τώρα είχε σταθμούς στην Αργεντινή (Ρίβερ Πλέιτ, Μπάνφιλντ), στο Μεξικό (Γουαδαλαχάρα) και στις ΗΠΑ (Σαν Χοσέ). 

Στην ποδοσφαιρική καριέρα του όμως έπαιξε σε Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια από το 1996 έως το 2005, ενώ το ίδιο διάστημα ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Αργεντινής. 

Η πιο μεγάλη στιγμή του με την «Αλμπισελέστε» ήταν η συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα (1996), όπου η Αργεντινή ηττήθηκε (1-2) από τη Νιγηρία.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου