Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Κορυφώνεται η μάχη για την παραμονή


 Με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα (29/4) τα Πλέι Άουτ στο πρωτάθλημα και η αγωνία των ομάδων που πασχίζουν να αποφύγουν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού συνεχίζεται…

Με κοινή ώρα έναρξης στις 19:15, οι σημερινές αναμετρήσεις αναμένεται πάντως να ξεδιαλύνουν το τοπίο, αφού μετά την ολοκλήρωση και αυτής της αγωνιστικής θα απομένουν μόνο δύο για το πέρας της διαδικασίας.

Ατρόμητος και ΟΦΗ, οι μοναδικοί σύλλογοι που όχι μόνο δεν έχουν το άγχος του υποβιβασμού  αλλά με 34 βαθμούς έκαστος διεκδικούν την έβδομη, θα συναντηθούν μεταξύ τους στο Περιστέρι.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας περιμένει τη Λαμία έχοντας «αέρα» τριών βαθμών αλλά και μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια τους, με την ομάδα της Φθιώτιδας να μετρά τέσσερις νίκες στους επτά αγώνες της πριν τον σημερινό, αλλά να κινδυνεύει.

Στη Νεάπολη, το παιχνίδι του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι… «εξάποντο». Οι Ηπειρώτες είναι στο +2 από την πειραϊκή ομάδα, που με 10 βαθμούς στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ελπίζει σε παραμονή.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Λεβαδειακό, που είναι ουραγός και παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ο οποίος επίσης δεν έχει περιθώριο σπατάλης βαθμών γιατί έχει «μπλέξει».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου