Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Παναθηναϊκός: Βλέπει Γκουθ για την άμυνα

 


Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να ψάξει ακόμη πιο έντονα για κεντρικό αμυντικό και ένας από τους υποψήφιους είναι ο Ροντρίγκο Γκουθ που ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το gazzetta.gr, ο ύψους 1,90μ. στόπερ αρέσει στους ανθρώπους των Πράσινων, οι οποίοι θα πρέπει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (3/8) να δηλώσουν στην UEFA τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, θα πρέπει άμεσα να αποκτήσει στόπερ αν θέλει να τον υπολογίζει κανονικά για τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια και ο Γκουθ, διεθνής με την εθνική Βραζιλίας U17 και U20, προβάλλει ως ο βασικός υποψήφιος αυτή τη στιγμή.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο ως το 2027 με τη Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία είχε δώσει ένα εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το περσινό καλοκαίρι από την Αταλάντα, η οποία τον είχε στα τμήματα υποδομής και στη συνέχεια τον είχε παραχωρήσει δανεικό σε Πεσκάρα και Ναϊμέγκεν.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου