Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν προκλήσεις στις σχέσεις τους αυτή την εβδομάδα (22 – 28 Ιουλίου 2024)

 


Τρία ζώδια μπορεί να αντιμετωπίσουν μια δοκιμασία στις σχέσεις τους αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να φαίνεται προφανές αλλά οτιδήποτε, είτε μυστικά είτε κάτι άλλο, κρατάτε για τον εαυτό σας, τελικά θα επιβαρύνει τη σχέση σας.

Μερικές φορές, ορισμένες αλήθειες ή συναισθήματα μπορεί να μη φαίνονται πάντα ως πιθανή αιτία χωρισμού. Σε αυτή την περίπτωση, είναι η σιωπηλή ενοχή, η απογοήτευση ή ακόμα και η αηδία που καταλήγει να ξεσπάει και να δημιουργείται μια κατάσταση στην οποία η μόνη λύση είναι να φύγετε από τη σχέση.

Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως ο άρχοντας του Κάτω Κόσμου. Φέρνει στην επιφάνεια τα πιο κρυμμένα μυστικά και τις σκιές από τα βάθη της ψυχής σας. Το ίδιο μπορεί να κάνει και για τον σύντροφό σας. Αλλά ο Πλούτωνας είναι επίσης γνωστός ως ο αλχημιστής του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι έχει σκοπό να σας βοηθήσει να βελτιωθείτε.

Ο Πλούτωνας παίζει σημαντικό ρόλο στην αστρολογία κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να υπάρξει πολύ βαριά ενέργεια και πιθανότατα θα επηρεαστείτε σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα υπάρξουν επιπτώσεις και στην σχέση σας. Αυτό, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε θεραπεία. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι είναι αληθινό και τι είναι είναι απλός φόβος.

Λέων

Μπορεί να φαίνεται ότι η σχέση σου έχει ήδη τελειώσει καθώς ξεκινά η εβδομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα όσα σκέφτεσαι είναι πραγματικά αληθινά. Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, αναδεικνύοντας την ερωτική σας ιστορία, τα μαθήματα, ακόμα και τις πληγές της καρδιάς σας. Αυτό θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια κάποια βαρίδια ειδικά αν σας έχουν απατήσει ή προδώσει στο παρελθόν. Θα νομίζετε ότι και ο σημερινός σας σύντροφος κάνει το ίδιο αλλά πιθανότατα δεν είναι έτσι.

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου: Υδροχόοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε

Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο, ακόμη και να γράψετε ημερολόγιο, αξιολογώντας τι είναι πραγματικό και τι αποτελεί πληγή του παρελθόντος. Αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε πριν εκραγείτε ή πριν κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ώστε να μην προβάλλετε τους φόβους σας στον τωρινό σας σύντροφο.

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Ήλιος στον Λέοντα θα αντιταχθεί στον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο, δημιουργώντας μια παρόρμηση να κάνετε κάτι. Ωστόσο, θα αναλάβετε δράση με βάση τους φόβους σας και τις πληγές του παρελθόντος και όχι με βάση την αλήθεια. Μπορείτε να σώσετε τη σχέση σας, αλλά προσέξτε να μην κατηγορήσετε το σύντροφό σας για πράξεις που δεν κάνει ή να μην τον κακολογείτε σε κοινούς φίλους.

Δεν μπορείτε να προστατεύετε τον εαυτό σας από την αγάπη και να εξακολουθείτε να ελπίζετε ότι θα τη λάβετε. Αν και είναι δύσκολο που όλος αυτός ο πόνος επιστρέφει στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τον ξεπεράσετε για να λάβετε πραγματικά την αγάπη που σας αξίζει. Προσπαθήστε να πείτε στον σύντροφό σας τι σας συμβαίνει, πώς αισθανθήκατε ότι πυροδοτηθήκατε πρόσφατα. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας αντί να τον κατηγορείτε απλώς, καθώς αυτό θα επιτρέψει περισσότερη συζήτηση αντί να καταλήξει απλώς σε χωρισμό.

Ζυγός

Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνετε σε αυτή τη σχέση αλλά αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι τελικά βλέπετε το φως. Αυτό το φως σας προτρέπει να αγκαλιάσετε νέες δυνατότητες στη ζωή σας, ακόμη και να μετακομίσετε σε εκείνο το συγκεκριμένο μέρος όπου η ψυχή σας αισθάνεται άνετα.

Η πραγματικότητα είναι ότι η σχέση σας σας κρατούσε πίσω από το να ζήσετε τη ζωή σας. Φυσικά, δεν θέλατε να είναι έτσι, αλλά τώρα συνειδητοποιείτε ότι αυτή η σχέση είναι περισσότερο προϊόν της παιδικής σας πληγής παρά αληθινή αγάπη. Να θυμάστε, μπορείτε πάντα να πάρετε μια διαφορετική απόφαση και να επιλέξετε τον εαυτό σας. Απλά πρέπει να ξέρετε ότι το αξίζετε.

Ο Άρης στους Διδύμους θα δημιουργήσει μια στιγμή για μια βαθιά επιφοίτηση με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο την Τρίτη 23 Ιουλίου. Αυτό θα συγχωνεύσει την ενέργεια της θεραπείας, του ρομαντισμού και της δέσμευσης με τη γοητεία της αφθονίας και ενός νέου ξεκινήματος. Αν και ελπίζατε και προσπαθήσατε ακόμη και να κάνετε τον σύντροφό σας να έρθει σε επαφή με αυτό το επόμενο κεφάλαιο στην ζωή σας στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι γραφτό να το κάνει.

Ακόμα και αν καταφέρνατε να πείσετε τον σύντροφό σας, το μόνο που θα έκανε είναι να σας ρίξει και να στρέψει την προσοχή επάνω του. Στην πραγματικότητα, αυτή η εποχή της ζωής σας πρέπει να αφορά μόνο εσάς. Πραγματικά, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά για να σώσουν τη σχέση σου αυτή τη στιγμή, Ζυγέ. Μπορεί να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στον χωρισμό εάν έχετε ήδη αρχίσει να αναρωτιέστε αν ο σύντροφός σας έχει ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και μην ξεχνάτε ποτέ τι σας αξίζει.

Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια, Σκορπιέ, ειδικά καθώς ο Ποσειδώνας στους Ιχθύρς σχηματίζει καρμική συμμαχία με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο την Κυριακή 28 Ιουλίου. Ένιωθες ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες, αλλά ακόμα δεν βλέπεις πόση δύναμη έχεις πάνω στη ζωή σου και τι μπορείς να δημιουργήσεις. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν έχετε επιλογή, στην πραγματικότητα έχετε.

Μπορεί να μην είναι κάτι που είστε έτοιμοι να κάνετε, αλλά πάντα υπάρχει η επιλογή. Απλά πρέπει να αποφασίσετε πόσο καιρό θέλετε να αναβάλλετε τη δική σας ευτυχία για την άνεση των άλλων. Αυτή είναι πραγματικά μια κατάλληλη στιγμή στη ζωή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από τη ζωή που ξέρατε, επειδή τίποτα καινούργιο δεν θα αναπτυχθεί εκεί που ήδη βρίσκεστε.

Προσπαθήστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα ακόμα και με διαλογισμό, ύπνο ή οτιδήποτε άλλο. Όσο η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια, θα πρέπει να νιώθετε ο καλύτερος εαυτός σας. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο συμβάλλει στην ανάδειξη της αλήθειας για την οικογενειακή σας ζωή και τη σχέση σας, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σας υπενθυμίζει όλα όσα θέλατε ποτέ για τον εαυτό σας. Το μόνο ζήτημα είναι ότι αυτό που θέλετε δεν είναι αυτό που έχετε.

Κάντε μία προσπάθεια να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας και να καταλάβετε ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί έτσι απλά για να αλλάξει αυτό. Στο ταξίδι σας θα πρέπει να είστε εσείς αυτή που θα πάρει αυτές τις δύσκολες αποφάσεις. Όσο περισσότερο καθυστερείτε να ακούσετε την αλήθεια σας και να κάνετε τις δύσκολες επιλογές, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Προσπαθήστε να πάρετε αυτό που προκύπτει και να συνειδητοποιήσετε ότι είναι δική σας δουλειά να κάνετε κάτι με αυτό, ώστε να μην ζήσετε άλλη μια μέρα μετανιωμένοι.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου