Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Βινίσιους και Ρεάλ δεν πήγαν στο Παρίσι για την Χρυσή Μπάλα

 


Ο Βινίσιους, το μεγάλο φαβορί για τη νίκη της Χρυσής Μπάλας 2024, δεν θα μεταβεί στο Παρίσι όπου θα απονεμηθεί το πολύτιμο βραβείο, επομένως δεν θα παραστεί στην τελετή.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης ακύρωσε το ταξίδι για όλους τους παίκτες της που επρόκειτο να βρεθούν απόψε στη γαλλική πρωτεύουσα μεταξύ των 30 φιναλίστ για την πιο πολυπόθητη ατομική αναγνώριση στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Πίσω από την επιλογή του συλλόγου της Μαδρίτης κρύβονται οι μεγάλες αμφιβολίες των τελευταίων ωρών, που έθεταν σε αμφιβολία την πιθανολογούμενη πρωτιά του Βραζιλιάνου σταρ.

Το ταξίδι που σχεδίαζε η Ρεάλ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μπαράχας» στις 15:00. Μετά τα τελευταία νέα που έφτασαν από το Παρίσι, ο σύλλογος ακύρωσε την πτήση για 50 άτομα.

Απίστευτη έκπληξη, με δεδομένες τις φήμες ότι ο Βινίσιους θα ήταν ο νικητής της εφετινής Χρυσής Μπάλας. Πλέον, το τρόπαιο λογικά θα πάει στον Ρόδρι, τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Ισπανίας, με την οποία κατάκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου