Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Παρελθόν ο Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό



Τη λύση της συνεργασίας με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο γνωστοποίησε επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ένα μεγάλο πρόβλημα, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από αγωνιστικής, δεν απασχολεί πλέον τους «πράσινους». Ο Κολομβιανός επιθετικός αποχώρησε σήμερα και τυπικά από το «τριφύλλι» δίδοντας με αυτό τον τρόπο ένα οριστικό τέλος στο σίριαλ που ταλαιπωρούσε εδώ κι αρκετό καιρό τους διοικούντες, αλλά και το τεχνικό τιμ.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη λύση του συμβολαίου του 26χρονου άσου, ο οποίος σε λιγότερο από έξι μήνες που φόρεσε την φανέλα του αθηναϊκού συλλόγου πρόλαβε να παίξει σε 19 παιχνίδια (8 στη Super League, 9 στο Europa league και 2 στο Κύπελλο) με απολογισμό τρία γκολ (τα δύο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης και το άλλο κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης) .
Η αποδέσμευση του Ιμπάρμπο σημαίνει αυτόματα ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη που δεν έχει στην κατοχή του κοινοτικό διαβατήριο, με τον Μασούντ του Πανιωνίου (Ιράν) να προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για να ντυθεί στα πράσινα. 

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και κατ΄επέκταση τη λήξη του δανεισμού του από την Κάλιαρι.»

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου