Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Στον τελικό με επίδειξη δύναμης η Γερμανία



Η Γερμανία έδειξε τις διαθέσεις της από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό τα μάτριξ στο «Fisht Olympic Stadium» του Σότσι έγραφαν 2-0 και ο ημιτελικός στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με το Μεξικό είχε πάρει το δρόμο του.
Ένα δρόμο χωρίς γυρισμό για τους «τρικολόρες», που ηττήθηκαν με το βαρύ 1-4 από τη νεανική ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ, η οποία την Κυριακή 2 Ιουλίου θα διεκδικήσει στην Αγία Πετρούπολη το πρώτο τρόπαιο της Ιστορίας της στη διοργάνωση, με αντίπαλο τη Χιλή.

Ο Λέον Γκορέτσκα «χτύπησε» δυο φορές στο ξεκίνημα (6΄,8΄) νικώντας τον Γκιγέρμο Οτσόα και δίνοντας ξεκάθαρο πλεονέκτημα στη «νατσιονάλμανσαφτ»,απέναντι στους παίκτες του Χουάν Κάρλος Οσόριο.
Οι Μεξικανοί τα έπαιξαν όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο για να μειώσουν και να επιστρέψουν, ανέπτυξαν επιθετικότητα και είχαν ευκαιρίες, άφηναν όμως και μεγάλα κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Τίμο Βέρνερ για το 3-0 στο 59΄.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Λατίνων για να μειώσουν χάθηκε στο 75΄, με τον Ραούλ Χιμένες να «σημαδεύει» το δοκάρι του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν με κεφαλιά.
Στο 89ο λεπτό ο Μάρκο Φαμπιάν με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα νίκησε τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, αλλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Αμίν Γιουνές έβαλε το «κερασάκι» στη γερμανική τούρτα...
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου