Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Παραδέχτηκε το ψέμα του ο Καμμένος: Εξόφλησα το ξενοδοχείο με μετρητά


Παραδέχτηκε, Καμμένος, Ξόφλησα,paradechtike, kammenos, xoflisa

Στην παραδοχή ότι πλήρωσε με μετρητά τα έξοδα διαμονής του στο Λονδίνο προχώρησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος από το βήμα της Βουλής, δικαιώνοντας απόλυτα τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών.
«Κατέθεσα το pin της κράτησης και εξόφλησα τη διαμονή μου με μετρητά», είπε ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστα Τσιάρα.

Στην ουσία ο Πάνος Καμμένος παραδέχτηκε πώς έκανε την εξόφληση του ξενοδοχείου στο Λονδίνο, με μετρητά, καθώς όπως είπε, δεν ήθελε να χρεώσει την κάρτα του με ένα τόσο μεγάλο ποσό.'
«Χρέωσα την κάρτα μου για να κάνω την κράτηση και το πληρωσα από την τσέπη μου. Φαίνεται η χρέωση και σας δίνω τον αριθμό επιβεβαίωσης. Σας δίνω και το pin για να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη». Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε μάλιστα την αντιπολίτευση οτι χρησιμοποίησε για κοινοβουλευτικό έλεγχο μια «υποκλαπείσα προσωπική απόδειξη». 
«Χρεώθηκε η κάρτα μου. Δόθηκε στο ξενοδοχείο. Το ποσό που προέκυψε το διέθετα μετρητά» είπε, παραδεχόμενος το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που είχε διαψεύσει κατά τις προηγούμενες απαντήσεις του στη Βουλή. 
Υπενθυμίζεται οτι την απόδειξη κράτησης - κι όχι πληρωμής - με την πιστωτική κάρτα είχε καταθέσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος στα πρακτικά της Βουλής, απαντώντας στον βουλευτή κι αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ως απόδειξη ότι πλήρωσε με την προσωπική του πιστωτική κάρτα. 
Στις 30/9/2017, τα «Παραπολιτικά» με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τους με τίτλο «Ψεύτης υπουργός ενώπιον Βουλής και λαού» είχαν αποκαλύψει τις αοριστίες με τις οποίες επεδίωξε να θολώσει την αλήθεια για το ταξίδι στο Λονδίνο και τη διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Mandarin, ο Πάνος Καμμένος. 
Λίγες μόνο μέρες μετά, στις 3/10/2017, ο Πάνος Καμμένος ξανααπάντησε με ψεύδη και αοριστίες στη Βουλή για την προέλευση των χρημάτων με τα οποία εξόφλησε το ξενοδοχείο, επιμένοντας ότι πλήρωσε με την προσωπική του κάρτα.  

Πηγή: http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου