Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ανατροπή και 3η θέση η ΑΕΛ



Με αντεπίθεση στο β΄ μέρος, η ΑΕΛ κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει μία μεγάλη νίκη επί του Βόλου με 2-1, για την 12η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος από το γκολ του Τόρες στο 38΄, δεν το έβαλε κάτω και βρήκε τον τρόπο στο δεύτερο μέρος να πετύχει 2 τέρματα και να πάρει ένα σπουδαίο «τρίποντο», χάρις στο οποίο ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μετά τις ήττες από Λαμία και ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ επέστρεψε στα «τρίποντα», ενώ είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος και πολλές ευκαιρίες στο ματς για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Ευκαιρίες είχε και ο Βόλος στο 1-0 να «κλειδώσει» τη νίκη του, ωστόσο, δεν τα κατάφερε κι έμεινε στην 8η θέση με 13 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38΄ με τον Αργεντινό, Τόρες, με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Νωρίτερα η ΑΕΛ είχε δοκάρι με τον Φατιόν στο 8΄, ενώ το ίδιο έγινε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον «κεραυνό» του Καρανίκα.
Αμέσως μετά οι Βολιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μουνίθ, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει σε «τετ α τετ» τον  Κρίστινσον. Στην επανάληψη, η Λάρισα έφθασε την ισοφάριση στο 57΄ με πέναλτι του Φατιόν (χέρι του Τσίκα) απείλησαν ξανά στο 68΄ με την διπλή ευκαιρία με τους Ουάρντα και Ντάουντα, όταν αρχικά το σουτ του Αιγύπτιου έδιωξε με υπερένταση ο Μελίσσας, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο γκολκίπερ του Βόλου έκανε απίστευτη απόκρουση σε καρφωτή κεφαλιά του Ντάουντα.
Ο τελευταίος, κατάφερε στο 84΄ να σηκώσει τους οπαδούς της ΑΕΛ στις εξέδρες, όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από μακρινό βολέ του Κρίστινσον και τρομερό λάθος της άμυνας του Βόλου.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου