Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Oλα τα χρέη σε μία ρύθμιση», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι θα προβλέπει ο νέος νόμος για την τακτοποίηση οφειλών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
- Στη ρύθμιση θα εντάσσονται όσοι χρωστούν σε εφορία, ταμεία, τράπεζες, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και δήμους.
- H ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους, που θα απευθύνεται σε μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και επιχειρήσεις, θα τεθεί σε λειτουργία τον Μάιο του 2020.
- Στους οφειλέτες που δεν έχουν εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία και δηλώνουν πτώχευση θα δίνεται δεύτερη ευκαιρία για να αναπτύξουν νέα επιχειρηματική δραστηριότητα μετά από δύο χρόνια.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
- Το δύσκολο σταυρόλεξο της προεδρικής εκλογής. Τα ονόματα που ακούγονται και οι παρασκηνιακές συζητήσεις.
- Αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου στην «R»: «Το βρόμικο '89 ήταν μια σκευωρία με στόχο τη φθορά του ΠΑΣΟΚ και, για να γίνει αυτό, έπρεπε να συκοφαντηθεί και να διαπομπευθεί ο Ανδρέας». Ο πρώην πρωθυπουργός σχολιάζει όσα περιλαμβάνονται στο βιβλίο-αυτοβιογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τον πατέρα του.
- H πρόταση της Αθήνας για τις επιστροφές των μεταναστών. Η κυβέρνηση ζητά από τις Βρυξέλλες τη δημιουργία πανευρωπαϊκού μηχανισμού.
- Κωστής Χατζηδάκης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωταθλητές στο πλεόνασμα θράσους! Αντί να απολογούνται στους πολίτες, παριστάνουν τους εισαγγελείς».
- Νίκος Παππάς: «Τα αδιέξοδα της Ν.Δ. φέρνουν εκλογολογία. Τη λύση μετά την επόμενη κάλπη θα τη δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μαζί με άλλες προοδευτικές δυνάμεις».
- Το τελικό σχέδιο για τα επιδόματα. Με ποια κριτήρια θα ενισχύονται με 2.000 ευρώ οι νέες μητέρες από το 2020 και μετά.
- «Να επιστρέψει στο κελί ο Κορκονέας». Ολόκληρο το σκεπτικό της αναίρεσης από τον εισαγγελέα.
- Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ποντένσε και Μπίσεσβαρ ανοίγουν τα χαρτιά τους για το μεγάλο ντέρμπι.
- Ο Τόνι Σφήνος ζητά 355.000 € για την απάτη στη Μύκονο. Τι λέει στην αγωγή που κατέθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης.
Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
- Λόγω τιμής... χώρισαν! Ο Αλκις Κούρκουλος και η Μαρία Δημάκου δεν είναι πια μαζί. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και η υπεύθυνη τηλεοπτικών παραγωγών του ΑΝΤ1 έριξαν αθόρυβα την αυλαία της σχέσης τους και προχωρούν πια σε διαφορετικούς δρόμους.
- Η ευτυχία τους σε μια πόζα. Η καλλονή Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο γοητευτικός τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης χαίρονται τον έρωτά τους και η «R» εξασφάλισε μια φωτογραφία τους, στην οποία φαίνεται η έντονη «χημεία» τους.
- «Οι “Μέλισσες” έφεραν τηλεοπτική... άνοιξη!» Η Κατερίνα Διδασκάλου, που «κεντά» στις «Αγριες μέλισσες», κάνει αποκαλύψεις για την κορυφαία σειρά, εκμυστηρεύεται πως είναι μόνη και ξεκαθαρίζει τη σχέση που έχει με τον άστεγο που φιλοξενεί στο σπίτι της!
- «Ο γάμος μπορεί να περιμένει». Η Κατερίνα Καινούργιου διαψεύδει στον φιλικό της κύκλο τις φήμες ότι παντρεύεται το καλοκαίρι τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.
- Η Τραϊάνα είναι single. Η καυτή Τρ. Ανανία δηλώνει μόνη, κι ας της χρεώνουν όλο και συχνότερα διάφορους «μνηστήρες».
- Ευτυχισμένοι μαζί. Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης απολαμβάνουν τον έρωτά τους, σε πείσμα όσων έλεγαν πως έχουν χωρίσει.
- Φλ. Πετρουτσέλι - Αρ. Γούτος. Ο πελαργός έρχεται για δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου