Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Τέσσερα ντέρμπι ανήμερα του νέου έτους στην Premier League



Το πρωτάθλημα στην Αγγλία δεν σταματά, γι΄ αυτό αύριο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θα διεξαχθεί η 21η αγωνιστική, που περιλαμβάνει τις εννέα από τις δέκα αναμετρήσεις, αφού η Λίβερπουλ θα παίξει μία ημέρα αργότερα.
Η 21η ημέρα στην Premier League θα ξεκινήσει το μεσημέρι (14:30) με τις συναντήσεις Μπράιτον-Τσέλσι και Μπέρνλι-Άστον Βίλα, ενώ συνεχίζεται με άλλες τρεις το απόγευμα.

Στις 17:00 η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο θα επισκεφθεί το Σαουθάμπτον και στις 19:30 η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα θα φιλοξενήσει την Έβερτον του Κάρλο Αντσελότι, που ξεκίνησε την αγγλική περιπέτειά του με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αλλά απέναντι στους πρωταθλητές δεν θα έχει εύκολο έργο. 
Επίσης στις 17:00 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια Νιούκαστλ-Λέστερ και Γουότφορντ-Γουλβς, ενώ στις 19:30 θα παίξουν Νόριτς-Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ.
Η ημέρα θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα αρχίσει στις 22:00, ενώ την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου η αήττητη πρωτοπόρος Λίβερπουλ θα υποδεχθεί (22:00) στο «Άνφιλντ» τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου