Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Η Λεβάντε σόκαρε τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου»

 


Η ζωή... τραβάει την ανηφόρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που με πολλές απουσίες ηττήθηκε στην έδρα της από τη Λεβάντε, για την 21η ημερα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η «βασίλισσα» έχασε (1-2) στο «Μπερναμπέου», με τη Λεβάντε να «σκαρφαλώνει» στην ένατη θέση της βαθμολογίας, ενώ η «βασίλισσα» έμεινε στο -7 από την Ατλέτικι Μαδρίτης και την κορυφή, με τους «ροχιμλάνκος» να έχουν και δύο αγώνες λιγότερους.

Η Ρεάλ, που είχε προηγηθεί στο 13΄ με τον Ασένσιο, ενώ από το 9ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με κόκκινη καρτα του Μιλιτάο, παρατάχθηκε με μόλις 14 παίκτες από το ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Ο Σέρχιο Ράμος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί από τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ, ενώ Καρβαχάλ και Βάθκεθ έχουν μυϊκές ενοχλήσεις.

Ακόμη, εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Ροντρίγκο και Βαλβέρδε, όπως επίσης ο Νάτσο, που έχει βρεθεί θετικός στην Covid-19 και είναι σε καραντίνα.

Απών ήταν μέχρι και ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, που κι αυτός έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα στον πάγκο να βρεθεί ο βοηθός του, Νταβίντ Μπετονί.

Αναλυτικά:

  • Έιμπαρ-Σεβίλη 0-2 (28΄ πεν. Οκάμπους, 55΄ Xoρδάν)
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε 1-2 (13΄ Ασένσιο - 32΄ Μοράλες, 78΄ Ρότζερ)
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου